Konut Kredisi Benimsendi

Marmaris Emlak Konut Piyasası

Muğla Marmaris Gönenç Emlak Şirketi gayrimenkul piyasalarında konut kredisi benimsendi ve ev sahibi olma oranının yükseldiğini açıkladı. Günümüzde insanların en çok gereksinim duyduğu ihtiyaçlardan birisi konut sahibi olmak kabul edilir. Büyük kentlerde kendi evinin sahibi olmak isteyenler için bu durum son derece önemli. Son yıllarda kira fiyatlarının artması, çalışanların gelecek için kendilerinin evi olmasını istemesi ayni zamanda güvence olarak görülüyor. Giderek yaygınlaşan bu isteği nedeni ile piyasa araştırmaları yapmaya başladı. Maddi anlamda bir evi nakit ve peşin para ile satın alma olanağı olmayan kişiler ise konut kredisi konusunu incelemeye özen gösteriyor. Adından da anlaşılacağı üzere konut kredisi, bankaların gayrimenkul sahibi olmak isteyen insanlara belirli koşulları karşılamaları kapsamında verdikleri kredidir. Şimdilerde hemen her banka insanlara farklı  krediler sunmaktadır.

Konut Piyasası

İnsanlar da onlar için hazırlanan banka kredisi çeşitlerini inceliyorlar. Burada önemli olan şey bankaların bu krediler için istediği faiz oranları olmakta. Vade farkı arttıkça kişilerin geri ödemesi gereken bedelde de artış görülmektedir. Satın alınacak ev için konut kredisine baş vurulunca banka tarafından bu evi incelemesi amacıyla ekspertiz raporu beklenir. Eksper evin bedelini belirler ve buna göre de konut kredisi hazırlanır. Gayrimenkul sahibi olmak isteyen insanların kimi zaman satın alacakları ev için belirli bir oranda birikimi olması gerekebilmektedir. Bu konuların satın alım öncesinde banka ile görüşülmesi sonrasında en iyi  kredi seçimi de çok daha kolay şekilde yapılabilecektir.

Fırsatlar

1994 yılından beri gayrimenkul sektöründe hizmet veren Gönenç Emlak Şirketi konut satım alımında kredi kullanımının yaygınlaşarak benimsendiğini açıkladı. Özellikle Marmaris kiralık ev fiyatlarının 1000-1500-TL yeni konutların ise 1700-2500-TL seviyelerinden başlaması nedeniyle kira öder gibi Marmaris satılık ev sahibi olma avantajına yönelimi hızlandırdı. Prensip olarak bu enstrümanı kullanmayı öneriyoruz. Yeter ki, seçimleriniz kararlarınız doğru olsun. İyi araştırmaya dikkat edilmeli. Taşıyabilecek olduğunuzdan fazla yük altına girmeyiniz. İnsan istekleri sonsuzdur. Atalarımızın dediği gibi ayağını yorganına göre uzat sözünden hareketle bütçenize uygun hareket esastır. Tasarruf olmadan birikim olmaz. Yatırım ertelenmiş kazançtır.

İrtibat: 0532 312 01 16

DMCA.com Protection Status

One Reply to “Konut Kredisi Benimsendi”

Comments are closed.