Marmaris Satılık Yazlık Ev Fiyatları

Marmaris Emlak Konut

29‘ncu hizmet yılında Gönenç Emlakçılık şirketi Marmaris satılık yazlık ev fiyatları 2017 yılı etiketlerini anımsatarak değerlendirmesini sektörle paylaştı. Muğla Marmaris gayrimenkul sektörü neden dikkat çekiyor? Siz de büyük şehirlerin boğucu havasından, hızlı ve hararetli yaşamından sıkıldıysanız ve kendinize denize nazır yeşili ve mavisiyle ünlü, koylarıyla kendinizden geçeceğiniz bir yer arıyorsanız burası tam da size göre bir yer olarak dikkat çekiyor. Temiz doğası ve koyları sebebiyle deniz aşıkları tarafından çok sevilen yerlerden biri olan ilçemiz, aynı zamanda emlak yatırımı değeri her geçen gün yükselen ilçelerden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Salgın sonrası bu güzel beldeyi yaşam alanı seçenlerin sayısı emlak konut piyasasında sürekli artıyor.

Satılık Yazlık Ev Fırsatları

Muğla Marmaris satılık ev almak isteyen kişiler için en güzel seçeneklerden birisi de çevre mahallelerden müstakil ev alabilmek. Özellikle taş evler popülerliğini koruyor. Marmaris merkez ve çevre mahalleleri dışında konut alabileceğiniz site içinde evler dikkat çekiyor. Gönüllerde genellikle villa tipi evler bulunuyor olsa da fiyatlara yetişebilenler için sorun yok. Ancak, ulaşım zor olmasına rağmen sessiz sakin bir hayat isteyen ve gözlerden uzak olmak isteyen kişiler için köyler, son derece güzel bir tercih olarak karşımıza çıkabilir.

2017 Yılı Fiyatlarını Anımsayan Var mı?

Marmaris Emlak Fiyatları bölgeye göre de değişiklik gösteriyor. Elbette ki 2+1 dairelerin fiyatları villalara göre çok çok uygun olsa da ortalama bir yeni apartman dairesinin Marmaris’ te 420-450.000 -TL’den başladığını söylemek mümkün. Muğla Marmaris satılık villa fiyatlarının 750.000-TL seviyesinden başlangıç etiketi taşıdığını belirtelim. Üst bir limit ise yok. Evin ne kadar lüks olmasına bağlı olarak fiyatlarda bu arada artış gösterebiliyor. İlçemizden ev alan kişiler yeşile, denize ve doğaya yakın olmak istediklerinden genelde satılık konut bakıyor olsalar da kiralık evler de yoğunluk çok fazla. Nitekim konut açığı karşılanamaz duruma geldi. İkinci el yaşanabilir daire fiyatları ise 200-250.000-TL’den başlamaktadır. Konut kredisi kullanım uygun olduğundan talepler günden güne artmaktadır.

Fiyatlar Neden Yükseliyor?

Günümüz emlak konut fiyatlarının yüksek olduğu görüşüne katılmamak mümkün değil. Ancak muhtelif nedenlerin başında, maliyetlerin artması gelmektedir. Bu maliyetlerden tuğla, demir, fayans, parke, çelik kapı gibi inşaat malzemeleri  birinci dereceden gider artışı değildir.  En önemli sorum yüksek enflasyon yanı sıra arsa payı maliyetidir. Fiyatların yükselmesinde ana unsur konut başına düşen arsa payının yüksek gider kalemi olmasıdır. Mevcut yapısal koşullar değişmeden çözüm de sağlanamaz. Bunun dışında, arz ve talep fiyatı oluşturur ilkesinden hareketle gayrimenkul piyasalarının realitesi belirleyicidir diyelim.

Danışmak Kazandırır

29 yıl Marmaris emlak piyasasında hizmet veren Gönenç Emlakçılık Şirketi profesyonel destek için tavsiye edilir. Muhtelif ilanları, piyasadan haber, analiz bilgileri Marmarisbox Bülteni tarafından sunulmaktadır.

İrtibat:  02524133090 – 05323120116

One Reply to “Marmaris Satılık Yazlık Ev Fiyatları”

Comments are closed.