Marmariste Kazandıran Yatırım

Yatırım

Arazi Tarla Arsa Hangisine Yatırım Kazandırır?

Gönenç Emlakçılık Şirketi yatırımcılar için önemli Marmariste kazandıran yatırım hakkında yazılan makaleyi gayrimenkul sektörü ile paylaşıyor. Geçmişten günümüze en çok sorulan sorulardan bir tanesi tarla mı, arsa mı? Özellikle Marmaris gibi turizm cenneti olan bölgemizde bu soru hayli fazla sorulmaktadır. Gayrimenkul danışmanlık firması olarak sizler için bu cevabı bulmaya çalıştık buyurun inceleyelim.

Gayrimenkul Yatırımı

Yatırım için zamanlama çok önemlidir, kısa dönemli yatırım 3 yıl ile 5 yıl gibi, orta dönemli yatırım ise 5 ile 10 yıl gibi nitelenebilir. Ancak bu süre daha uzun dönemlerde 10 yıl veya daha üstü süreci kapsamaktadır. Öncelikle sizlerin ne kadar süreli yatırım yapacağınıza bağlı olarak, imarlı arsalar kısa dönem, tarlalar, araziler uzun dönem olarak nitelenir.. Şöyle açıklayalım 1 m2 arsa fiyatına en az 3 m2 civarında tarla, arazi alabilmeniz mümkündür. Arsanın yıllık artış değeri yaklaşık %15 gibi seviyelere yansırsa, arazi ile tarlanın %10 gibi artış düzeyine çıkması mümkündür. Yatırım durumunun böyle olduğunu kabul edersek tarladan 2 kat fazla kazanıyorsunuz demektir. Uzun dönemli tarla alımlarında düşünün, imara açılması durumunda arsayı parselleyerek arsa şeklinde satılması emin olun sizi milyoner yapacaktır.

Marmaris Emlak Konut

Konut yaptırmak isteyen firmalar ve şahıslar kent merkezine ve değerli bölgelere öncelik vereceği için arsa satın almaları onlara daha çok getiri sağlar. Geçen süre zarfında arsalar potansiyel olarak imar durumuna göre daha çok değer kazanacaktır. Böylece konut inşaatına yönelik aktivite için daha etkin seçim olacağı açıktır. İnşaata uygun satılık parsel açısından arz daralması yaşanan ilçemizde, Marmaris arsa fiyatları gün geçtikçe artış göstermekte ve değeri günden güne artmaktadır. Emlak sektörünün en parlak olduğu bölgelerden biri olan Marmaris konut bakımından çok değerlidir, konut yapmaya müsait olan bir arsanız var ise emin olun çok çabuk şekilde değer kazanacak, çok çabuk şekilde alıcı bulacaktır.

Yatırım Rehberi

Arsa seçerken bazı kriterlere dikkat edilmesi gerekmektedir, bunlara örnek vermek gerekirse, arsanın bulunduğu konum, arsanın dikdörtgen olması, imar durumu, belediye durumu, tapu içeriği, ipotek durumu kesinlikle araştırılması gereken konular arasındadır. Marmaris ve bölgesinde tarla, arsa, arazi emlak, ev, konut gibi gayrimenkul taleplerinizin değerlendirilmesi amacıyla uzman ekibimizden her türlü bilgi ve destek alabilirsiniz. Unutmayın emlak işleri tamamen uzmanlar tarafından takip edilmesi ve neticelendirilmesi gereken bir konudur. Tüm gayrimenkul ihtiyaçlarınız ve sorularınız için bize ulaşarak, 24 yıllık deneyim, birikim ve bilgi karşılığı oluşan vizyonumuzdan yararlanmanız mümkündür. Danışmak Kazandırır.

Medya İrtibat: 0532 3120116 – 0252 4133090

Yatırım

One Reply to “Marmariste Kazandıran Yatırım”

Bir yanıt yazın