Yatırımcılara Fırsatlar

Fırsatlar

Yatırımcılara Fırsatlar Devam Ediyor

Türkiye güney sahillerinde Muğla çevresi ve Marmaris bölgesinin yatırımcılara fırsatlar için Selimiye satılık arsalar olduğunu Gönenç Emlak Şirketi açıkladı. Son zamanların en etkili yatırım araçları içinde elbette ki gayrimenkul almak da yer almakta. Bu kapsamda Selimiye satılık arsalar konusunda son derece geniş ayrıntılı bir fırsatı sizlere sunuyor. Bölgede turizmin gözde yerleşkelerinden birisinden parsel satın almak; geleceğe yönelik son derece mantıklı bir alternatif olarak görülüyor.

Fırsatlar

Nitekim satılık evler veya imarlı parseller konusunda avantajı, seçenekleri olan bölge olarak tanımlanıyor. Yaz tatilini burada geçirmek isteyen ya da birikimleri ile ev satın almak; değerlendirmek isteyenler taşınmazlar konusundaki alternatiflerden seçebilir. Selimiye satılık arsalar yatırımcılar için caziptir. Parsellerin satışı konusunda hareketlilik vardır. Sahibinden yanı sıra Marmaris emlakçıları tarafından piyasaya gayrimenkuller arz edilmektedir. Ancak; bölgeden parsel almadan önce kapsamlı araştırma yapmak ciddi kazanımlar getirecektir.

Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Yaz tatili açısından vazgeçilmez olarak karşımıza güneyin incisi ilçemiz çıkar. Yatırımcılar açısından da elverişli bir cazibe alanıdır. Selimiye satılık arsa konusunda alıcılara yönelik elverişli bölge olduğu kabul görmüştür. Selimiye satılık arsalar ve konutlar söz konusu olduğunda alternatifleri muhtelif bölge olarak. Fakat bu bölgelerden parsel ya da konut satın alırken; özenli bir çalışma yapmanız gerekir. Araştırma yaparak akıllı girişim yapmanız doğru seçim ile mümkün olacaktır. Özellikle bölge çevresinde taşınmaz alma işlemini konusunda uzman olan gayrimenkul danışmanlık firmasıyla işbirliği yapmanız kazanımları getirecektir. Firma bölgede 29 yıldır profesyonel danışmanlık hizmeti vermekte olan şirkettir.

Bölgeden Haberler

En sondan geriye doğru gidersek su aşamalar dikkat çekmektedir. İşte size günümüzden geriye doğru 30 yıllık bölge imar çalışmaları tarihi.

1-İmar Barışı pek çok kaçak durumda yıkım kararı verilen yapılara yasal statü kazandırmıştır. Sosyal yaraya kısmen çare üretilmiştir. Ancak kanuna saygılı vatandaş, kaçak yapı yapmadığı için imarın gelmesini beklemek zorunda kaldı. Kanunlara uymayanlar şanslı oldular.

2-Toprak Kanunu ile zaten ifrazı yasak olan parsellerde, tarım arazileri için yasal tedbir alınmıştır.

3-Köy statüsünden kanunla mahalle idare sistemine geçiş sağlandı. İlçe Belediyesine bağlandı.

4-Revizyon İmar Planı 1/25.000 ölçekli plan onaylandı.

5-Muğla İl Özel İdare Müdürlüğü GDYK yönetmeliğini çıkardı. Yapılaşma 2008 de patladı

>6-Bayındırlık bakanlığı Muğla İl İmar ve İskan Dairesi kriterlere uygun parsellere konut inşaat ruhsatı verdi.

7-Kıyı Kenar Şerit Kanunu çıkarıldı

8-Kadastro çalışmaları ve resmi tapu verilme çalışmaları gerçekleşti.

Yatırımcılara Fırsatlar

3 Replies to “Yatırımcılara Fırsatlar”

Comments are closed.