Emlak Pazarlama Adresimiz

Emlak Pazarlama

İşimiz Emlak Satmak

Marmaris merkezde yaklaşık 29 senedir hizmet sunan Gönenç Emlak Şirketi emlak pazarlama adresimiz olarak profesyonel danışmanlık hizmeti vermektedir. Türkiye’de yerli ve yabancı turistlerin gözde ilçesi popülerliğini korumaktadır. 1992 senesinde bayilik alarak; şirket kurucularından ekonomist Kemal Gönenç iki yıl sonra kendi aile şirketini kurarak 01.01.1994 gününden bu yana Muğla çevresinde ve güney sahillerinde ev, villa, arsa, satılık kiralık iş yerleri sunumu yapılarak aralıksız olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

29 yıllık Deneyim

Müşteri memnuniyetine dayalı ve nitelikli hizmetiyle öne çıkan Gönenç Emlak Şirketi yüzlerce güncel ilan yayınlamaktadır. Aktif portföy üstünden güney sahillerinde aradığınız kiralık ve satılık daire, dubleks, villa, arsa, otel, iş yerleri ve köy evleri tipi gayrimenkul ilanları bilgisi bulabilirsiniz. Dizüstü, tablet ve akıllı telefonlardan rahatlıkla izleyebilirsiniz.

Akıllı Telefonlar

Mobil uyumlu, şirketimize ait diğer sitemiz üstünde tercih ettiğiniz ilanlar hakkındaki güncel bilgilere ulaşabilirsiniz. Küreselleşen dünyada iletişim artık çok kolay her şey bir tık ötemizde. Bilgi güçtür. Çağımızda bilgiye ulaşmak yeni kapıların açılmasını sağlayacak birikimler sunuyor. Akıllı sistemler yaşantımıza girdi. Sosyal davranışları değiştiriyor.

Modern Teknolojiler

Müşteriler internet dünyasının zenginliği keşfetti. Aradıkları dairelere ve iş yerlerine istedikleri fiyat aralığında ilanlara bilgisayarlarından ve akıllı cep telefonlardan ulaşabiliyorlar. Geleneksel yöntemler ile yapılan ticari faaliyetler artık rafa kaldırıldı diyebiliriz. Sokaklarda gezinerek satılık kiralık ev arsalar aramak veya gazete ilanlarını takip ederek istenilen sonucu almaktan uzak görünüyor. Stratejik planlama, sosyal medya pazarlama teknikleri şirketimiz tarafından kullanılmaktadır. Çalışma modeliniz günün koşullarına uygun değilse, işiniz kolay değildir. Kaybolup gidenler, masa başında müşteri bekleyenlerdir. Değişen dünyada, iş planını ve modeliniz yoksa kaybolarak gidenlerden olmak kaçınılmazdır.

Kurumsal Vizyon

Dünyayı ve yaşamakta olduğunuz çevrenizi ülkenizi tanımanız, sürekli öğrenme döngüsü ayni zamanda başarılı olmanın ilkelerini de geliştirir. Prensipleri oluşturmak ve uygulamak için güç gerekir. Bu güç öncelikli olarak vizyon önde gelir diyerek abartı içine girmeyelim. Fakat vizyon gelişimi, tecrübe, bilgi ve birikim bileşkesidir. Etik perspektiften dürüstlük ise söylemeye gerek yok, tartışmasız olarak var olması gereklidir. Özellik olarak herkeste olması gerekendir. Birey olmak, inandığın gibi yaşamak birçok kapıyı açacak anahtardır. İdeal olanı hedeflemek doğrudur.

Gönenç Emlak Danışmanlık Şirketi

Gönenç Emlak Şirketi kurulduğu 1994 yılından beri  aktif olarak sürekli gelişmeye önem vererek değişim yaşamaya özen gösterir. Bilgeye ulaşmak artık kolaydır. Günümüz koşullarında dikkat etmek gereken unsur ise güvenilir ve doğru bilgiye ulaşmak ve bulmaktır. Gayrimenkul alanında turizm cenneti olan ilçemizde güvenilir ve kaliteli yerel danışmanlık hizmeti almak için ulaşabileceğiniz adreslerin başında, Gönenç Emlak Şirketi gelmektedir. Pusulanız doğru bilgi olsun.

MARMARİS EMLAK HABERLERİ

DMCA.com Protection Status

One Reply to “Emlak Pazarlama Adresimiz”

Comments are closed.