Kolay Ev Satma Yolları

Kolay Ev Satma

Gönenç Emlak Şirketi kış aylarında kolay ev satma yolları açıklamasını yaparak yaz mevsimi dezavantajlarından sakınmayı önerdi. Gayrimenkul pazarı kış aylarında ölü sezon kabul edilir. Ancak Marmaris Emlak piyasasında bu dönemde de evinizi satmayı kolaylaştıracak pek çok yöntem bulunmaktadır. Kış aylarında mevsim koşullarına bağlı olarak taşınmak daha zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Çocuğu olan aileler için kış aylarında evi değiştirmek daha da zor olacaktır. Çocukların nakil işlemleri gibi durumlar ortaya çıkacaktır. Mevsim şartlarına bağlı olarak da uzun süre boş kalan evleri ısıtmak oldukça zor olacaktır. Ancak bu olumsuz nedenleri avantaja çevirmeniz mümkündür.

Kış Aylarında Evi Satmak İçin;

1. Eviniz için verdiğiniz değere dikkat edin; Kış aylarında satışa çıkarılan konut oldukça az sayıda olduğundan konut arayanların değerlendirecek çok fazla seçeneği yoktur. Bu avantajı kullanmanız için yapmanız gereken en önemli şey evinizin piyasa doğrultusunda fiyatını belirlemektir.

2. İlanınızı takip edin; Evinizi satmak için ilan vermeyi mutlaka unutmayın. Verdiğiniz ilanı sürekli, düzenli olarak takip ediniz. İlanınızın etkisiz kalması durumunda ilanınızı sürekli güncellemeyi unutmayın. İlan şeklinde satışa sunduğunuz evin tüm artı özelliklerini detaylı bir şekilde yazın.

3. Yaşanan gelişmeleri takipte kalın; Satışa çıkardığınız evinizin yakınlarında bulunan gelişmeleri, olayları yakından takip etmeniz çok önemlidir. Alışveriş merkezleri, park alanı, dolmuş, taksi, otobüs durağı gibi artı yönler evinizin satışını kolaylaştıracaktır.

4. Kış döneminde konut satın almanın olumlu yönlerini anlatın; Karşı tarafı kış aylarında evi satın almanın avantajlı olduğunu ikna edin. Bu sayede müşterileri kışın konut satın alma konusunda ikna etmiş olursunuz.

Yazın Ev Satın Almanın Dezavantajları

Yaz aylarında piyasada satışa sunulan çok fazla konut olduğunu hepimiz biliyoruz. Yapılan araştırmalar sonucunda da yaz aylarında, kış aylarına göre satılık evlerin ilanlarının daha fazla olduğu ortaya konmuştur. Eğer aradığınız evler için çok fazla kriteriniz varsa araştırmalarınızı yaz aylarından yapmaya başlamalısınız. Ancak şunu da unutmayın ki yaz aylarında rekabet de çok fazladır. Beğendiğiniz evin fiyatının yaz aylarında yüksek olduğunu sizler de biliyorsunuz. Uygun fiyata konut almak istiyorsanız kış aylarını tercih etmelisiniz.

İrtibat: 0532 312 01 16

DMCA.com Protection Status

One Reply to “Kolay Ev Satma Yolları”

Comments are closed.