Konut Piyasası ve Akıllı Evler

Konut Piyasası ve Akıllı Evler

Gönenç Emlak Şirketi Muğla Marmaris konut piyasası ve akıllı evler hakkında açıklama yaparak bu yönde talebin sürekli artışının izlendiğini açıkladı. Gündeme alınan konuları sektörün takibi piyasadaki etkiler değerlendiriliyor ve paylaşılıyor. Gönenç Emlak Şirketi Muğla Marmaris konut piyasası ve akıllı evler hakkında açıklama yaparak bu yönde talebin sürekli artışının izlendiğini açıkladı.

İnşaat sektörü, büyük yatırımlar ve sermaye gerektiren bir sektördür. Son yıllarda ülkemizde konut piyasası özellikle yabancı yatırımcılar ile ciddi bir gelişime ve yeniliğe uğramıştır. Ülkemiz konumu ve doğal güzellikleri sebebi ile cennet sayılmakta ve turizm ülkesi olmasının yanında emlak sektöründe de yatırımcıların ilgisini çekmektedir. İnşaat sektöründeki çalışanlara da hatırı sayılır bir istihdam sağlanmaktadır. Çalışanlara sağladığı istihdamla birlikte vergisel anlamda da ülke ekonomisine katkı sağlayan sektörlerden biridir.

Konut Piyasa Araştırması

Yatırımcılar yatırımlarını yapmadan önce, yatırımlarını yapacakları bölgenin genel yapısı ve gelecek yıllarda ki gelişimi ile alakalı detaylı bir araştırma yapmalıdır. Böylelikle yaptıkları yatırımların sonraki yıllarda kendilerine ne gibi getirileri olduğunu belirleyebilirler. Nitekim, bölgemize ilişkin analiz, sektör yazıları ile Marmaris satılık ev bilgileri yüzlerce ilan desteği ile şirketimiz tarafından veriliyor. Ülkemizde konut piyasa araştırması yapılırken dikkat edilen ayrıntılar arasında, bölgenin gelişme süreci, hastane ve okul çevresi olup olmadığı, ulaşım imkanlarının kolaylığı gibi ayrıntılar ile buna bağlı fiyat dengesi dikkate alınmaktadır.

Bölgesel olarak gelişmemiş, ulaşım anlamında riskli bölgeler genel olarak yatırımcıları korkutmakta ve bu sebepler ile birlikte yatırım yapmaktan vazgeçmektedir. Herkes yatırımının para kazandırmasını ister. Bu yüzden yatırım yapılmadan birden fazla seçenek masaya yatırılarak doğru fiyat ve doğru yatırım eşitliği sağlanmalıdır. Konut piyasası, bölgesel anlamda maddi farklılıklar gösterirken firmalar arasında da ciddi fiyat farklılıkları göstermektedir. Burada önemli olan fiyat belirleyici ayrıntı ise kullanılan ürünlerin ve malzemelerin çeşitliliği ve kalitesidir.

Akıllı Evler

Son yıllarda ülkemizde akıllı evler tabirini sık sık duymaktayız. Peki özelliği nedir bu akıllı evlerin, neden akıllı ev tercih edilmelidir Kontrol sistemleri ve panelleri ile kumanda ile kontrol edilebilen mekanizmalara sahip evdir. Elektrik, su, doğal gaz, güvenlik gibi birçok sistemi dışarıdan kontrol edebileceğiniz özellikleri bulunmaktadır. Hatta bununla kalmayıp; evinizin panjurlarını, aydınlatma düğmelerini, klimalarınızı dışarıdan kontrol etme ve yönetme olanağı sunan evlerdir.

Evinize gitmeden klimanızı ya da doğal gazınızı uzaktan kumanda edebilir, evinize geldiğinizde istediğiniz sıcaklıkla karşılanabilirsiniz. Seyahatlerinizde eskiden olduğu gibi, musluk patlar mı, hırsız girer mi, yangın çıkar mı soruları ile tatilinizi geçirmek zorunda kalmazsınız. Teknolojinin hızla geliştiği bir dönemde evlerimizin de akıllı olması da artık normalleşmektedir.

 gayrimenkul ilan haber

Yabancılara yönelik İngilizce yayınlanan Marmarisnews.co.uk sitemizin takibi önerilir. Sektöre ilişkin düşüncelerinizi yorumlarınızı iletebilirsiniz. Konuk yazarlara editör onayı ile yer verilir.

İrtibat : 0532 312 01 16

DMCA.com Protection Status

 

One Reply to “Konut Piyasası ve Akıllı Evler”

Comments are closed.