Marmaris Selimiye Satılık Villalar

Satılık Villalar Müstakil Evler

Gönenç Emlak Şirketi gayrimenkul sektöründe ilanlar ve Marmaris Selimiye satılık villalar hakkında makaleyi yararlı görerek izleyicileri ile paylaştı. Konuk yazarların sektörle ilgili yazılarını yayınlamaya devam edeceğiz. Satış amaçlı elinde gayrimenkul bulunduran insanların büyük bir kısmının yaşamış olduğu sıkıntıların başında bunlara istediği zaman müşteri bulamaması gelebilmektedir. Çünkü kimi bölgelerde ya da ekonomik durumun çok daha iyi olmadığı kadar zamanlarda yapılacak olan satış işlemleri insanlara istenilen sonuçları veremeyebilir. Satılık araziler veya imarlı arsalar emlak yatırımı açısından villalardan daha popülerdir.

Konut Fırsatları

Böylesi durumlar ile karşılaşmamak için dikkat edilecek bazı detaylar bulunuyor. Villa satışı için insanların karşılarında iki farklı yöntem bulunuyor. Bunlardan bir tanesi emlakçılar üzerinden diğeri ise kişilerin kendi kendilerine yapacakları satışlar. Emlakçılar üzerinden gerçekleştirilecek olan satışlardaki en büyük risklerin başında satışın gereksiz yere uzaması gelmekte. Villayı olması gerekenden fazla bir fiyata sattırmak isteyen biri bunun için emlakçı ile görüştüğü zaman uzun süre beklemesi gerekebilecektir.

Konut Pazarlama

Bunun yerine villa satışı yapılmadan önce fiyat araştırmasını kendiniz yapmalısınız. Bu konuda emlakçılar üzerinden araştırma yaparken size verilecek olan fiyat ile sahibinden satışa sunulan yerlerdeki gayrimenkullere baktığınız zaman göreceğiniz fiyatlar arasında fark olacaktır. Hızlı ve karlı bir satış için mümkün olduğu kadar villanızı sahibinden olarak yani kendiniz satışa sunun. Ayrıca çevrenizdeki emlakçılara bu konuyu bildirin ve size eğer müşteri getirmeleri durumunda komisyon almayacaklarını önceden bildirin.

Satış için ilan verirken yalnızca el ilanları ya da belirli bölgelere satış ilanı yapıştırma işlemini yapmamalısınız. Marmaris Selimiye Emlak Şirketi stratejik planlama ve sosyal marketing uygulamaları ile villa satıyor. Bununla birlikte internet ne kadar değerli olduğunu bilmeli ve buradan da yararlanmanız mümkündür.

Sonuç

Marmariste villa için Bağlıiçi mevki dışında villa bulmak çok güçtür.  Eski yapılar dahi kentsel dönüşüm etkisiyle önem kazanmıştır.  İki katlı villanın yıkılarak, arsa payı uygun ise apartmana dönüştüğünü belirtelim. Armutalan, özellikle Camiavlu ve Beldibi sınırlı da olsa arz kapasite potansiyeline sahiptir. Marmaris dışına çıkıldığında imar sorununun 30 yılı aşan süreden beri hala tamamlanmaması kaçak yapıları tetiklemiştir. Yıkım çözümsüzlük gibi görünmektedir.  Çarpık çurpuk yapıların önüne geçilip geçilmediğini görmek için bölgenin gezilmesi yeterli. 1/25.000 ölçekli Revizyon Planı son derece yararlı adım olmuştur. Belirtelim. Köylerden, artık mahalle olduğu için böyle tanımlayalım müstakil ev, villa alırken ruhsat durumuna dikkat ediniz. Bizden uyarması.

Medya İrtibat: 0532 3120116 – 0252 4133090

Bir yanıt yazın