Marmariste ev alan kazandı

Marmaris Gonenc Emlak Haber duyurdu
Mugla Marmariste ev alan kazandı yakın zamanda Muğla Marmariste satılık ev alanlar, fiyatlar yükselince iyi ki almışım diyorlar.Kısa zamanda özellikle yeni konutların böylesi prim yapması yıllardır sektörde bulunan gayrimenkul danışmanlarının bile dikkatini çekiyor. Gönenç Emlak Şirketi Fiyatlarda düşme beklenmiyor açıklaması yaptı.

Marmariste Yazlık Alan Kazançlı Çıkıyor
Türkiye ekonomisinin büyümesi, kişi başı milli gelirin artması ve tatilin lüks değil de bir ihtiyaç olarak algılanması Marmaris bölgesinde ikinci ev olarak adlandırılan yazlık evlere olan talebi artırıyor. Türkiye’de on milyonun üzerinde ev sahibi bulunurken, birçok insan Marmara’dan Ege’ye, Karadeniz’den Akdeniz’e kadar kıyı bölgelerden birinde ikinci evin sahibi olmak istiyor.Yazın en sıcak günlerinin yaşandığı ülkemizde, tatilini yazlıklarında geçirenler kadar yazlık alma hayali kuranların sayısı da az değil. Özellikle Marmaris bu konuda ilk sıralarda gelmektedir.

Gayrimenkul sektöründe yazlık piyasasının diğer aylara göre hareketlendiği bugünlerde, yaşam kalitesi ve geçim olanaklarına bağlı olarak yazlık ev sahibi olmak isteyenler için Marmara Bölgesinde yazlık ev ve emlak sektörünü araştırdık.Muğla, Marmaris, Fethiye ve Datça ilçelerinde kısıtlı olan arsa talebi sebebiyle genellikle 15-20 yıllık yapılardan oluşuyor.

Son yıllarda, yeni imar bölgelerinin belirlenmesi ile ikincil konut piyasası da hareketlendi. İngilizler ile yapılan satışların Pound üzerinden gerçekleştirilmesi ile birlikte dövizlerin TL karşısındaki değerinin değişimlerine göre satılık yazlıkların dolar veya Euro para birimleri ile de pazarlandığı görülüyor. Genel olarak yatırım amaçlı olan bu işlemlerin, kısıtlı bir alıcı kitlesine hitap etmesi sebebiyle pazarlanma süreleri oldukça uzuyor.

Muğla Marmaris bölgesinde daire ve gayrimenkul fiyatlarındaki artış ülke genelinde artış miktarıyla aynı oranda gitmektedir. Ülkemizin masmavi deniz manzaralı evleri, apartman daireleri, bağları, dağ evleri, günlük, haftalık ve aylık kiralık evleri ile yatırım yapılacak en nadide kentlerinden biridir Marmaris ilçesi. Marmaris bölgesinde gitgide büyüyen kentsel dönüşüm projeleri kentimiz için daha büyük gelecek sunmaktadır.

Kentsel projelerin hızla artış göstermesi, bölgeye yapılan yatırımın en kısa zamanda katlayarak büyüyeceği anlamı taşımaktadır. Bu büyük Marmaris emlak pazarı piyasasında yerinizi hızlı şekilde alabilmek için bizimle hemen irtibat kurmanız kendi çıkarlarınız için iyi olacaktır. Bizimle geleceğe yatırım yapmaya, sermayenizi ona hatta yüze katlamaya var mısınız? Varım diyorsanız hemen Bize Ulaşın sayfamızı kullanarak bizimle irtibat kurun.

Kaynak: Marmaris Emlak , Marmaris Emlak Konut , Marmaris satılık daire

One Reply to “Marmariste ev alan kazandı”

Bir yanıt yazın