Marmariste Ev Kiralama

Ev Kiralama

Ev Kiralama

Marmaris Gönenç Emlak Şirketi Marmaris’te kiralık ev bulma konusunda, arz daralması nedeniyle ev kiralama sıkıntının devam ettiğini çözüm arandığını duyurdu. Maalesef bu koşullarda, kira fiyatları gerilemesinin beklenmediği ifade ediliyor. Bölgemiz güzelliği ile çekiciliğini koruyor. Talep sürekli artıyor. Bu nedenle konut bulmak giderek güçleşiyor. Pandemi sonrası sahillere yönelik çekim alanı oluştu. Yerel piyasa kendisini aşan talep karşısında fiyatlarda zirveyi gördü.

Neden Marmaris?

Ülkemiz coğrafyasının muhteşem doğası, plajları, sahilleri, tarihi güzellikleriyle Marmaris dünyanın en güzel tatil yerlerinden biridir. Ülkemizde antik kentler bakımından da çok zengin bölge olan yerleşkemiz, Bybassios, Lorymai, Cedrae, Erine, Saranda, Amos, Hydas, Physkos, Euthenna antik kentleriyle adeta eşi benzeri olmayan bir bölgedir. İlçe eşi benzeri görülmeyen güzel plajları ile de sizi adeta hayran bırakacak. Özellikle, Uzunyalı, İçmeler, Cennet Adası, Sedir Adası, Boncuk Koyu Plajları ve Turunç Halk Plajı, görmeniz gereken plajlardır.

Burada Tatil Bitmez

Bölge aynı zamanda su sporları, su kayağı, yelken, sörf, plaj voleybolu gibi etkinlikler için idealdir. Bölgenin yöresel lezzetleri arasında keşkek, ekşili biber, döş dolması, sebzeli Çıntar Kavurması, Dutmeş çorbasını mutlaka tatmanızı öneririz. Ayrıca her derde deva olan çam balı, Turunç reçelinden kesinlikle almalısınız. İlçemizde ve çevresinde ev kiralama yaparak daha uzun süreli tatil yapabilirsiniz. Ancak, hemem belirtelim eğer konut satın alabilirseniz ömür boyu tatilde gibi yaşam şansı yanınızda olur. Emekli cennetinde sizde olanaklarınız ölçüsünde planlar yapabilirsiniz.

Ev Kiralama Fırsatları

Marmaris kiralık konut çeşitleri sayesinde tatiliniz artık kendi evinizdeymiş gibi rahat, güzel geçebilir. Yeni model günlük ev kiralama sistemi geçmişin pansiyonlarının yerini aldı. Elbette fiyat farkıyla. Otel, tatil köyü seçeneği dışında günlük kiralık evler tercih ediliyor. Ailenizle beraber güven içinde tatilin keyfini çıkarabilir, dilediğiniz gibi dinlenebilirsiniz. ilçemiz aynı zamanda balayı çiftleri içinde vazgeçilmez bir bölgedir. Balayı çiftlerine temin ettiğimiz kiralık konutlar sayesinde çiftler oldukça romantik, şık bir tatilin tadını çıkarmaktadır. 1994 yılından beri hizmet veren Marmaris Gönenç Emlak danışmanlık şirketi olarak bizimle irtibat kurabilir en güzel seçeneklerin sahibi olabilirsiniz.

İrtibat: 0532 312 01 16

Ev Kiralama
Yazarlar

One Reply to “Marmariste Ev Kiralama”

Bir yanıt yazın