Marmariste Satılık Villalar

Satılık Villa

Satılık Villalar

Gönenç Emlak Şirketi Muğla Marmaris Haber sitesinde satılık kiralık bilgileri ve Marmariste satılık villalar hakkında güncel video ilanları sunuyor. Fransızların bir görüntü on anlatmaya değer sözünü yabancı dil öğretiminde kullanarak model geliştirdiler. Siz ne kadar ayrıntılı ifadeler ile anlatın, görüntülü açıklama daha net algılamayı sağlar. Bu nedenle Marmaris gayrimenkul sektörü için haber değeri olan ilanları yalnızca zengin içerik ve resim eşliğinde vermekle beraber video klip kullanarak anlatımı tercih ediyoruz.

Satılık Villa Pazarlama

Video tercihinde mümkün olduğu kadar kısa süreli, tadımlık görüntüleri seçtik. Bunun iki nedeni var. Birincisi; izleyiciyi bıktırmadan ön bilgi sağlamak, teknik açıdan da, siteyi ağırlaştıran, yükleme süresini uzatan sorunlardan uzaklaşmak. İkinci neden; dünyaca ünlü, Türkiye’de Video yayınlayan meşhur sitelerde kodu ile yayınlamak mümkün. Ancak; yayınlanan video sırasında çıkan reklamlar, başka videolara yönlendirerek konu hakimiyeti ve ilginin yitirilmesi, izleyicinin odaklanmasının önlenmesi amacıdır. Sitemizde ana tema, ilçemizde emlakçılık ve turizm konulu sektörel haberler olduğundan video gibi görsel gücü açıkladığımız nedenler ışığında kabul edilmesi biz mutlu eder.

Marmariste Satılık Villar ve İlanları

Geniş bölge olarak Marmaris gayrimenkul piyasası ilçemize yerleşmek isteyenlere muhtelif seçenekler sunmaktadır. Merkezde en yoğun müstakil evler Bağlı İçi mevkide bulunmaktadır. Armutalan, İçmeler, Beldibi, Turunç yakın zamana kadar Belediye olduğundan imar sorunları giderilmiş arsalarda inşa edildiği için müstakil evlerden bulmak mümkündür. Bilindiği gibi Köyler, mahalle statüsü kazandı. Bu nedenle Söğüt, Selimiye, Orhaniye, Turgut, Hisarönü Mahalleleri legal ruhsatlı villa sunumunda sıkıntılara rağmen talebi karşılamaya yönelik sunumlar, satış işlemiyle sonuçlanmaktadır.

Konut Yatırımı

Orta gelir seviyesi ve üzeri ailelerin talep oluşturduğu müstakil evler tüm zamanlarda ilgi odağı olmuştur. Zamanı, olanakları uygun ailelerin imarlı arsa parseli alarak, proje de teknik imkanların izin verdiği ölçüde, kendi isteklerini yansıtmaları mümkün olduğundan avantajlıdır. Fakat her aile için bu durum geçerli değildir. Anahtar teslim birinci el yeni villa talepleri diğerlerinden yani eski müstakil evlerden daha yüksek fiyatlı olmasına karşın alıcısı fazladır. Yabancılara mülk satışında %90 yeni satılık villa almaktadır. Bir anlamda konfor, lüks, kalite karşılığı için ödeme yapmaktadırlar. Her ne kadar yabancı müşteri profili geçmişteki kadar satılık villalar için ilgi göstermeseler de, eğilimleri bu yöndedir.

Medya İrtibat: 0532 312 01 16

One Reply to “Marmariste Satılık Villalar”

Bir yanıt yazın