Gönenç Emlak Bilgi Bankası

Gönenç Emlak

Bizi İzleyiniz

Marmaris’te 01/01/1994 yılında kurulan Gönenç Emlak bilgi bankası yenileniyor ve gayrimenkul sektöründe 29’ncu hizmet yılında fırsatlar sunmaya devam ediyor. Firma Marmarisin öncü kurumsal emlak danışmanlık şirketi olarak aralıksız servis vermektedir. Aile şirketi olarak kurulan Gönenç Emlak Bilgi Bankası Danışmanlık Şirketi, Marmaris Emlak Sektörünün ilk çevrimiçi firmasıdır. Kurucu Ekonomist Kemal Gönenç yönetiminde günün modern tekniklerini kullanarak pazarlama çalışması yapmaktadır. Müşteri memnuniyeti odaklı, bilgi, birikim deneyim ve vizyon derinliğine sahip faaliyet benimsenmiştir.

Bilişimde yaşanan gelişimler ticari hayatımızı tümden değiştirmiştir. Geçmişin müşteri bekleme dönemi sona erdi. Stratejik planlama, emlak marketing artık geleneksel yöntemlerin yerini aldı. Eski usullerle yaşamanın, ticari rekabetin sürdürülebilir olması kalmadı.

Hizmet kalitesi

Marmaris Gönenç Emlak Şirketi gayrimenkul sektöründe öncelikle emlak danışmanlık hizmeti vermektedir. Satılık gayrimenkulleri hızlı ve değerinde pazarlama yaparak hizmet verilir. Emlak satın almak isteyenlere ise, ne aradıkları konusunda istekler MR çeker gibi belirlenir. İsteklere uygun olan satılık ilanları içinden seçilerek müşteriye sunulur. Üç adetten fazla emlak genellikle gösterilmez. Aylardır konut arsa aradığı halde bulamayan müşteriler için daima kafalarının karıştığı veya isteğini almaya yetmeyecek efektif gücü nedeniyle olmayanı aradığından, en az üç ay taleplerini askıya almaları, ardından tekrar görüşme yapmayı öneriyoruz.

Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi

Danışmanın değerini verdiği hizmetin kalitesi belirler. Gayrimenkul sektöründe yerini, bilgisi, deneyimi ve birikimi, özgeçmişi ile belirleyen firmalar sürdürülebilir hizmet verebilir. Yatırımcılara fizibilitesi yapılmış, finansal durumu analiz edilmiş, yatırım dönüş süresi öngörülen proje sunuyoruz.

Haber sitemizden emlak vergisi, deprem sigortası, Enerji Kimlik Belgesi konularında duyurulara yer verilmektedir. Gönenç Emlak Şirketi, firma sahibi aile için Marmaris Emlak Konut satın alarak satışı yönünde çalışma da yürütmektedir. Eski ev satın alınarak restore edildikten sonra satışa çıkarıldığı gibi, arsa parseli için, villa ruhsatı alarak projeden satmak veya inşaatını tamamladıktan sonra satmak seviyesinde faaliyetin içindedir. Firmamızın sloganı Danışmak Kazandırır olmuştur.

Medya İrtibat: 0532 3120116 – 0252 4133090

Tepe Mahallesi 61 Sokak No: 20 Kat:2 Marmaris Muğla
0252 4133089- 0252 4133090- 0532 312 01 16

Gönenç Emlak

One Reply to “Gönenç Emlak Bilgi Bankası”

Bir yanıt yazın