Marmaris Emlak Haberleri

Emlak Haberleri

Gönenç Emlakçılık Şirketi yerel gayrimenkul sektöründen Marmaris Emlak haberleri ile analiz ilan ve turizm sektörü  duyuruları paylaşmak üzere yayınlanmaktadır. Firmamızın güncel satılık Marmaris emlak konut kiralık ilan bilgileri, fırsat haberleri sektörümüzde paylaşılacaktır. Bilindiği gibi beldemiz; küçük balıkçı kasabası tanımını 30 yıl önce ifade ediyordu. Nüfus ise yaklaşık 5-6000 civarında bulunur, yazlıkçılar gelince hareketlenme olurdu. Bugün 100.000 üzerinde adrese dayalı kayıt sistemi ile belirlenen nüfustan söz ediyoruz. Kaldı ki; yaz aylarında 500-800.000 insanın konakladığını görüyoruz. Artık; balıkçılık, süngercilik yaparak yaşamak yerini turizme dayalı geçime yerini bıraktı. Sahillerde bulunan verimsiz araziler, imar değişikliği, turizm hamlesi ile milyon dolarlarla ifade ettiğimiz yıldızlı otellerle, başka boyut kazandı.

Marmaris Emlak

Gayrimenkul sektörü, turizm piyasa hareketlerine paralel gelişim yaşadı, yaşıyor. Satılık oteller, apart oteller, ticari iş yerleri, dükkanlar, gayrimenkul sektöründe pazarlanır oldu. Sezonun iyi geçmesi konut, arsa yatırımı ile doğru orantılı, kötü sezon ters orantı gösterir oldu. Gayrimenkul Danışmanları portföylerinde mevcut olan gayrimenkullerin vergileri, kiracı ile yapılması düşünülen kontrat anlaşması gibi her alanda aktif bir şekilde rol oynamaktadır. Çalışma kapsamında genellikle alıcı, satıcı ya da kiracı arasında mevcut ilişkiyi kurduktan sonra ticaretin yapılması halinde komisyon almaya bağlıdır. Turizm sektöründeki tüm gelişmeler, gayrimenkul piyasasında karşılık bulur.

Gayrimenkul Yatırımı

Bazı varlıklı gayrimenkul danışmanları da sektöre daha farklı bakarak yatırım ve pazarlama yönü ile ilgilenirler. Bunun manası da bakım ve onarım isteyen, projelendirilmesi gereken gayrimenkullere yatırım yapıldıktan sonra değerinin üstünde bir fiyatla satış yaparak gelir elde ederler. Dışarıdan bakıldığında kolay ve karlı görünen bir iş olsa da, bilgiye yatırım gerektiren emek, zaman ve özveri gerektiren bir meslektir.

Yerel Emlak Haberleri

Marmaris-Haber.com  sizlere gayrimenkul ve turizm sektöründe sunacağı haberlerde gayrimenkul dünyasından sizlere seslenecektir. Amacımız, bu piyasa ile ilgilenen küçük-büyük yatırımcıların fırsatlardan haberdar olmalarıdır. Karar verebilmek için gerekli olan bilgi alt yapısının sağlanmasına yönelik, veri, bilgi, yönlendirme, yol haritası oluşumuna katkı tesis ederek yararlı bir iş yapmış oluruz. Bilgi deneyim ve birikimlerimizi paylaşmaya yönelik platformda katkı vermek isteyenlere de sayfalarımız açıktır.

29 Yıl piyasada aktif hizmet veren Gönenç Emlak Şirketi yönettiği sitelerden duyurularını daha geniş kitle ile paylaşmayı hedeflemektedir. Makaleler güncel konulardan seçilir. Yorumlara açık olması nedeniyle katkılarınız zenginlik getirir. Lütfen gündeme almak istediğiniz konuları iletiniz.

Medya İrtibat: 0532 3120116 – 0252 4133090

Marmaris Emlak Haberleri
Yazarlar

One Reply to “Marmaris Emlak Haberleri”

Bir yanıt yazın