Marmaris Emlak Konut Finans

Marmaris Emlak

Gönenç Emlak Şirketi Marmaris emlak konut finans haberleri ile sosyal yasam spor turizm yazılarıyla sizlerle beraber olmak üzere sitemizde bizi izleyiniz. Marmaris emlak sektöründen haberler ile yakında sizlerle birlikte olacağız. En kısa zamanda haberler bizden size. Peki biz kimiz? Gönenç Emlak Şirketi 01.01.1994 tarihinden beri Marmaris gayrimenkul piyasası için profesyonel danışmanlık hizmeti vermektedir. Firma kurucusu Kemal Gönenç ve çalışma arkadaşları sizlere makale, rapor, özgün içerikle turizm ve emlak haberleri sunarak bilgi paylaşımında bulunmayı sektöre katkı olarak düşünüyorlar.

Marmaris Emlak Konut

1994 yılında kurulan firmamızın resmi web sitemiz gonencemlak.com.tr yüzlerce emlak ilanı ve 3.000 üzerinde resim görsel desteği ile 12 yıl üzerinde süredir aralıksız yayındadır. Firmamıza ait marmaris-emlak.com sadece Marmaris ve çevresi satılık kiralık ilan bilgileri ve sektörel konularda makaleler sunmaktadır. Son yılların gözde yerleşimi eski köy buğun mahalle olan Selimiye hakkındaki imar gelişmelerini duyuruyoruz.

Emlak Konut Finans

Bu amaçla arsa ilanları selimiyeemlak.net sitesinden 2008 yılından beri duyurulmaktadır. Marmaris Emlak haber magazin ekonomi medya sitesi marmarisbox.com ise şirketin medya haber sitesi olarak yıllardır sektöre her üç ayda bir rapor sunarak yatırımcılara sunumlarına devam etmektedir. Sektörde konut kredisi faiz oranlarının durumu ve konut finansmanı hakkında günceme alınan konularda yazar ebimimiz hazırlşadıkları özgün içerikleri paylaşmaya devam etmektedir.

Emlak Konut Pazarlama

Geleneksel çalışma ile gayrimenkul pazarlama işini sürdürmenin olanağı kalmamıştır. Karşımızda iki seçenek var. Birincisi isim haklarının kullanımına dayalı organizasyonlara katılmak. O sistemin bir parçası olmaktır. Burada belirlenmiş kurallara uymaktan başka yapabileceğiniz bir şey yoktur. İkinci seçenekte, kendi gücünüz oranında teknolojiyi öne çıkaran, modern tenkiklerle çalışan firma yönetimidir. Yüzlerce binlerce çalışanı olan firmalarla rekabet etmeniz mümkün mü? Elbette evet. Yerel piyasada onların önüne geçmeniz mümkün. Ama ofiste orurarak müşteri beklemekle değil, stratejik planlama ve modern dijital pazarlama tekniklerini, yöntemlerini kullanarak. Biz ikincisini seçtik. Bağımsız, kararlarında özgür olmanın gereklerini yerine getirerek.

Bizi İzleyiniz

Yayındaki sitelerimizin bilgi bankasını kullanarak daha geniş kitleye ulaşarak ticari anlayışımız vizyonumuz ekseninde platform tesis etmek amacındayız. Yorumlarınız ve ilgileriniz için desteğinize teşekkür ederiz. Ayni zamanda firma adına açılan Youtube emlak video kanalımızda 80 adet üzerinde tanıtım ilan videoları dönmektedir. Satılık kiralık fırsatlarını kanalımız üzerinden izleyebilirsiniz. Ayrıca sosyal medya hesaplarımızdan paylaşımlar, duyurular yapılmaktadır.

Medya İrtibat: 0532 312 0116 – 0252 4133090

Marmaris Emlak Konut Finans
Yazarlar

Bir yanıt yazın