Marmariste Emekli Yaşamı

Sahil Yürüyüş Yolu

Gönenç Emlak Şirketi yaz kış yaşanılır doğası olduğundan Marmariste emekli yaşamı avantajları nedeniyle yerli yabancıların bölgeyi tercih ettiğini açıkladı. Sağlıklı, tatil gibi Marmaris’te yaşam, cazibesiyle ilçemiz yerli yabancı konuklarını ağırlıyor. Gönenç Emlak Şirketi konut satışlarında yıllardır yaşanan artış sonucu son birkaç senedir Marmaris’in yazlık özelliğinin ikinci planda kaldığını belirtti. Ormanlara paralel uzanan 10 kilometrelik plaj boyu yürüyüş yolu, hemen her yaştan spor yapanlar tarafından dolduruyor. Yaz kış her mevsimde, yürüyüş yapan, koşanlar, Belediyenin yerleştirdiği spor aletlerini kullanarak egzersiz yapan, sadece sabahları değil, gün boyu yürüyüş yolunda insanlar. Bir tarafta deniz, diğer tarafta dinlence yerleri, orman manzaralı yol bulunuyor. Yaban hayatı için saygı gösterilen bölgede doğanın korunmasına özen gösteriliyor.

Emekli Yaşamı

Cumhurbaşkanlığı uluslar arası bisiklet yarışı etaplarından birisi Marmaris. Yarışlar hem sporu sevdiriyor, hem marka değerini geliştiriyor. Bütün dünyada izleyici bu organizasyon ile Marmaris güzelliklerini çevresiyle birlikte görme şansını kazanıyor. Yaya kaldırımları, yolun düzenlenmesi ile birlikte bisiklet yolu birinci bölümü tamamlandı. Yayalara kısa ve uzun yalu boyunca sahil yürüyüş yolu ise muhteşem.

Yeni Bisiklet Yolu

Turban ‘dan Point Center ‘a kadar gidiş geliş bisiklet yolu ana caddenin her iki tarafında yer alıyor. Araç trafiği ile arasında reflektörler ve güvenlik şeridi yapılarak güvenlik tesis edilmesi dikkat çekiyor. Nitekim güvenlik uyarıları sık aralıklarla yerleştirilmiş. Zemin tamamen bisikletin kolaylıkla kullanımına uygun olduğu görülüyor. Yeni bisiklet yolu bu spora gönül verenleri sevindirdiği kadar, gençleri de teşvik etmektedir. İkinci etabın ise çalışmaları hızla ilerliyor. Merkez istikametinde çift yol cadde tek istikameti yakın zamanda tamamlanması bekleniyor.

Spor Etkinlikleri

Yelken Club su sporlarını sevdirmeye yönelik aktiviteler sunuyor. Yüzme ciddi etkinliklerden. Anfitiyatro mevkiinde yüzme havuzu, merkezde çok fonksiyonlu kapalı spor salonu, futbol tutkunları için stadyum önemli tesisler. Yat Yarışları çok önemli organizasyon olarak dikkat çekerken, tanıtım konusunda destek sağlıyor. Su altı dalış okulları, sertifikalı eğitim veriyor.
Sonuç olarak; sağlıklı yaşam için gerekli tesis alt yapı, organizasyon Marmaris bölgesinde sağlanıyor. Dileriz Marmaris’te eviniz olsun.

Medya İrtibat: 0532 3120116 – 0252 4133090

Marmariste Emekli Yaşamı

2 Replies to “Marmariste Emekli Yaşamı”

Bir yanıt yazın