Marmariste Masa Tenisi Benimsendi

Masa Tenisi

Marmaris Gönenç Emlak şirketi Muğla Masa Tenisi başarısı üzerine Marmariste spor tüm branşlarına ilginin olduğunu ve  yaygınlaştığını değerlendiriyor. Bu amaçla emlak turizm konulu yazılarımıza özellikle sportif aktiviteler  hakkındaki Marmaris haber, duyurulara sitemizde yer veriyoruz.  Sağlıklı yaşam temeli spordur.

Masa Tenisi Takım Halinde 2. Lig İçin Çabalıyor

Marmaris Belediyesi’nin bağlı olduğu Muğla Büyükşehir Belediyesine ait olan takım  2. lig için çabalıyor. Federasyon kurulunca düzenlenmiş olan 3. Lig 2. Etap karşılaşmalarına katıldı. 10 – 11 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen organizasyonda önemli başarı sağlandı.

Masa Tenisi Benimsendi

Federasyon kurulu tarafından gerçekleştirilmiş olan organizasyon içerisinde Belediye kadın  takımının başarılı olduğu görüldü. Organizasyon içerisinde 12 takımla yapılan müsabakalardan tamı tamına dokuz tanesini kazanma başarısını elde eden takımın aldığı sonuç ile puanını 21 yaptı. Böylece sıralamada dördüncülüğe yükselmeyi başardı. Muğla takımının aldığı sonuçlara gelin birlikte göz atalım.

Sonuçlar Unutulmadı

1. Muğla Spor kadın masa tenisi takımı: 3 Turhal Yeni Belediye: 0
2. Yavuz Selim İlk Öğretim Okulu Spor: 1 Muğla  kadınlar tenis takımı 3
3. Muğla  Spor kadın takımı: 3 Akhisar Gençlerbirliği:0
4. Muğla kadın takımı:3 1957 Espiye:1
5. Ordu Hizmet-Der Spor:0 Muğla Büyükşehir Belediye Spor kadın masa tenisi takımı:3
6. Muğla Spor takımı:3 Sivas Gençlik :0

İkinci Lig Mümkün

Büyükşehir Belediyesine ait olan takım 2. lig için çabalıyor. Federasyon kurulunca düzenlenmiş olan 3. Lig 2. Etap karşılaşmalarına katıldı. 10 – 11 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen organizasyonda büyük bir başarı sağlandı.

Kadın Masa Tenisi Takımı

Federasyon kurulu tarafından gerçekleştirilmiş olan organizasyon içerisinde kadın takımının başarısı görüldü. Organizasyon içerisinde 12 takımla yapılan müsabakalardan tamı tamına dokuz tanesini kazanma başarısını elde eden takımın aldığı sonuç ile puanını 21 yaptı. Sıralamada 4’üncü sıraya yükselmeyi başardı. Büyükşehir Belediye takımının aldığı sonuçların devamını diliyoruz..

Belediye Takımı bu skorlar ve galibiyetler ile oldukça ciddi bir başarının ivmesini yakalamış ve bu şekilde devam etmek için elinden geleni yapmaktadır. Takım başarılı sonuçlar alınca, ilçede spora ilgi duyanlar arasında heyecan yarattı. Sağlıklı yaşamanın, iyi beslenme, doğal çevrede yaşama, hareketlilik olduğu gerçeği günden güne yayılıyor. Spor artık yaşantımızın bir parçası oldu. Olmak zorunda.

Medya İrtibat: 0532 312 01 16

One Reply to “Marmariste Masa Tenisi Benimsendi”

Bir yanıt yazın