Marmariste Spor Yaşamı

Sahil Yürüyüş Yolu

Marmariste spor yaşamı her yaşa uygun faaliyetleri sunarak geniş kitleyi sağlıklı yaşam için yönlendirmeyi başarıyla sağlıyor. Muğla Gönenç Emlak Şirketi konut satışlarında yıllardır yaşanan artış sonucu son birkaç senedir ilçemizin yıl boyu yaşanılır olduğunu, yazlık özelliğinin ikinci planda kaldığını belirtti. Sağlıklı, tatil yapar gibi bir Marmaris yaşam, cazibesiyle yerli yabancı konuklarını ağırlıyor. Ormanlara paralel uzanan 10 kilometrelik plaj boyu yürüyüş yolunu, hemen her yaştan spor yapanlar dolduruyor. Yaz kış her mevsimde, yürüyüş yapan, koşanlar, Belediye ‘in yerleştirdiği spor aletlerini kullanarak egzersiz yapan, sadece sabahları değil, gün boyu yürüyüş yolunda insanlar. Bir tarafta deniz, diğer tarafta dinlence yerleri, orman manzaralı yol boyu huzur sizi bekliyor.

Yeni Bisiklet Yolu

Cumhurbaşkanlığı uluslar arası bisiklet yarışı etaplarından birisi Marmaris. Yarışlar hem sporu sevdiriyor, hem marka değerini geliştiriyor. Bütün dünyada izleyici bu organizasyonda Marmaris Bisiklet Yarışı sayesinde  güzelliklerini çevresiyle birlikte görme şansını kazanıyor.

Marmariste Spor

Yaya kaldırımları, yolun düzenlenmesi ile birlikte bisiklet yolu birinci bölümü tamamlandı. Turban ‘dan Blue Port ‘a kadar gidiş geliş bisiklet yolu ana caddenin her iki tarafında yer alıyor. Araç trafiği ile arasında reflektörler ve güvenlik şeridi yapılarak güvenlik tesis edilmesi dikkat çekiyor. Nitekim güvenlik uyarıları sık aralıklarla yerleştirilmiş. Zemin tamamen bisikletin kolaylıkla kullanımına uygun olduğu görülüyor. Yeni bisiklet yolu bu spora gönül verenleri sevindirdiği kadar, gençleri de teşvik etmektedir. İkinci etabın ise çalışmaları hızla ilerliyor. Blue Port merkez istikametinde çift yol cadde tek istikameti yakın zamanda tamamlanması bekleniyor.

Marmariste Spor Yaşamı

Yelken Kulübü su sporlarını sevdirmeye yönelik aktiviteler sunuyor. Yüzme ciddi etkinliklerden. Anfitiyatro mevkiinde yüzme havuzu, merkezde çok fonksiyonlu kapalı spor salonu, futbol tutkunları için stadyum önemli tesisler. Yat Yarışları çok önemli organizasyon olarak dikkat çekerken, tanıtım konusunda destek sağlıyor. Su altı dalış okulları, sertifikalı eğitim veriyor.

Sonuç olarak Muğla Marmaris Gönenç Emlak Şirketi konut satışlarında yıllardır yaşanan artış sonucu sadece yazlık olma özelliğinin ikinci planda kaldığını belirtti.  Sağlıklı yaşam için gerekli tesis alt yapı, organizasyon ilçemizde sağlanıyor. Dileriz Marmariste eviniz olsun.

Medya İrtibat: 0532 312 01 16

One Reply to “Marmariste Spor Yaşamı”

Bir yanıt yazın