Ünlü Sporculardan Marmariste Tatil

Çam ormanları ve mavi bayraklı sahilleri ile günden güne cazibesinin arttığı Marmaris ünlü sporculardan Marmariste tatil seçimini Gonenc Emlak duyurdu.

Mugla Marmariste güneye tatil için gitmiş olan, aynı zamanda Beşiktaş Spor Kulübünün eski teknik adamlarından biri olan Gordon Milne 79 yaşında, büyük bir ilgiyle karşılanmıştır. Marmaris bölgesine ait olan tatil köyünde sürekli dışarı çıkıp gezen ailesiyle yürüyüş yapan Gordon Milne Marmaris tatilinde oldukça keyifli, güzel zamanlar geçirdi.

Ünlüler Marmarisi Seçiyor
Kendisini tanıyan insanlarla sohbet eden, fotoğraf çektirip hakkında yorum yapan Gordon Milne için mutlu günler çabuk geçti. Ayrıca eski teknik adam Samsunspor eski futbolcuları içerisinde bulunan, Akyalar bölgesinde ki Samsun Pidecisi iş yerinin sahibi olan çok eski arkadaş olduğu Nuri Demirarslan’ı ziyaret etmeyi de ihmal etmedi. Marmariste tatil sırasında açıklamalar yapan Milne çok özel demeçler verdi, Beşiktaş sevgisini bir kez daha dile getirerek sevgisini herkese gösterdi.

Gordon Milne yaptığı açıklamada ‘’ Birden fazla kulüpte çok fazla futbolcu ve başkan gördüm, onlarla tanışıp uzun zamanlar geçirme fırsatı buldum. Fakat Beşiktaş Spor Kulübü kadar köklü olan ve aynı zamanda herkes tarafından sevilip büyük bir saygı duyulan takım daha evvel ömrüm boyunca hiç görmedim. Benim için Beşiktaş dönemine ait en özel şeylerden biri de çok değerli başkan sayın Süleyman Seba ile tanışmak ve onunla birlikte çalışarak kendisiyle vakit geçirmiş olmaktır. Bahsetmiş olduğum bu şahane kulüpte malzemecisinden tutun futbolcusuna, masöründen tutun başkan ve başkan yardımcılarına kadar kim varsa herkesin birbirine saygısı ve sevgisi sonsuzdu. Bunun içinde Beşiktaş benim için çok ayrı bir yere sahiptir. Şampiyonluk kazanma başarımızın alt kısmında ki en önemli faktör ise herkes tarafından birbirine duyulan ve gösterilen sevgi, saygıdır’’ dedi.

Gordon Milne Marmaris tatilinde oldukça keyifli zamanlar geçirdiğini, Marmariste bölgesinin oldukça güzel, şahane, temiz bir yer olduğunu belirtti. Hemen her sene yaz aylarında buraya geldiğini belirten Gordon Milne, Marmarisin, Muğla bölgesinden gördüğüm andan itibaren vazgeçemiyorum çünkü vazgeçilmesi imkansız güzelliğe, temiz hava sahip diyerek sözlerini sonlandırdı. Marmarisin böyle değerli insanları konuk ediyor olması ise bir kez daha saygı duyulmasına neden oldu.

Diğer Haberler: Marmaris haber, Marmaris Emlak Bulteni

Bir yanıt yazın