Marmaris Tekne Turları

Eğer Marmaris’in eşsiz koylarını ve plajlarını daha yakından görmek istiyorsanız Marmaris tekne turları sizin için biçilmiş kaftan olacaktır.  Burada evi olan tatil gibi yaşam avantajı kazanır. Bu nedenle konuya girmeden önce eğer Marmaris emlak piyasasında konut satın alırsanız buradaki yaşam sizi tatilci yapar. Nitekim, Marmaris Emlak Konut sektörü yanı sıra son yılların gözdesi Selimiye emlak sektörü de ayni kapsamdadır. Marmaris ve çevresini tanımak için öncelikle tatilinizi burada geçirmeyi planlamakta yarar var. Marmaris tekne turları ile başlangıç yapmanız mümkün. Bilenler ve burada evi bulunanlara sözümüz yok. Onlar şanslılar.

Tatile Başlayalım

Marmaris tatili denince akla ilk gelen deniz ve plajlar olmaktadır. Marmaris’te tatil yaparken vaktinizi yüzme ve güneşlenmenin yanı sıra tekne turu yaparak da değerlendirmeniz mümkün. Eğer vakit bütçe açısından herhangi limitiniz yok ise, turlarına katılarak vaktini çok güzel şekilde değerlendirebilir, Marmaris eşi benzeri olmayan güzelliklerini daha yakından keşfetmiş olma imkanını edinebilirsiniz. Tatilinizi yaparken, katılım sağlayabileceğiniz birçok tekne turu olsa da, ziyaretçiler tarafından en fazla tercih edilen turlarını sizin için aşağıda derledik;

Tekne Turu

Diğer turlara nazaran daha kapsamlı güzergahları içeren tur süresince  çevresindeki koylar, adalar da dahil olmak üzere başta Ekincik, Cennet Adası, Bedir Adası, Turunç Koyu, Çiftlik Koyu, Fosforlu Mağara, Akvaryum, Yeşil Deniz, Amos-Kumlubük gibi yerler ziyaret edilmektedir. Ziyaretçilere eşi benzeri olmayan tekne turu ziyafeti sunulmaktadır. Marmaris Tekne Turları yerli yabancı ziyaretçiler tarafından en çok tercih edilen günübirlik tekne turudur.

Mehtap Turuları

Akşam serinliğinde tekne turu yapmak istiyorsanız, mehtap turunun tam da aradığınız seçenek olması mümkündür. Marmaris gecelerinin tadını doya doya çıkarabileceğiniz, ortalama 2 – 3 saat arasında süren tur sayesinde tatilinize eşi benzeri olmayan keyifli deneyim katabilirsiniz. Koyları mehtap eşliğinde görme şansını elde edebilirsiniz.

Kleopatra Adası Turu

Kleopatra turu da Marmaris’te katılım sağlayabileceğiniz heyecan verici turlar arasında. Marmaris’in 16 km kuzeyinde bulunan Kleopatra Adası’nı ziyaret etmek, doğa harikası adanın altın sarısı kumsalını görme şansını yakalayabilirsiniz.

Sedir Adası ya da Cedrea adlarıyla da bilinen Kleopatra Adasını ziyaret ederek aynı zamanda Roma dönemine ait kalıntıları, antik dönemlerden kalma tarihi amfi tiyatroyu, tarihi surlar, tapınakların da yanı sıra, eşi benzeri olmayan güzellikteki Kleopatra Plajını da görme fırsatını bulursunuz Antik çağlara da kısa bir gezintiye çıkabilirsiniz. Lacivert Koy ve İnce kum Plajı da Kleopatra Adası Turu sırasında tadını huzurla çıkarabileceğiniz duraklar arasındadır.

İyi Tatiller Dileriz