Marmariste Turizm Sezonu

Turizm Sezonu

2017 Sezonu Devam Ediyor

Gönenç Emlak Şirketi Marmaris Turizm sezonu Rus, İran, İngiliz, Alman turistlerin akını ile tamamlanarak yeni sezon bekleniyor. Yürüyüş ve bisiklet yolları yoğun ilgi görüyor. Dünyanın incisi Marmaris hızla gelişiyor. Nerede ise tüm temel alt yapı hizmetleri tamamlandığı için artık; estetik ve yenileme gündemde. Eğer Marmaris satılık ev almak ile beldemize yerleşmek isterseniz ömür boyu tatil gibi yaşama şansı kazanırsınız.

Bisiklet Yolları

Geçen makalemizde sportif yönde hizmetleri satır başı olarak anlatmıştık. Özellikle bisiklet sporu konusunda, yapılan özel yol, gençlere, sağlıklı yaşama verilen önemi gösterdiğini vurgulamıştık. Eski Turban ile Blue Port arasındaki cadde çift yönlü, bisikleti olan sürücülere tahsis edilmiş güvenlikli yolun tamamlandığını ve diğer etabın başladığını duyurmuştuk. Blue Port ‘dan Marmaris Merkeze uzanan bisiklet yolu daha işlek.

Marmaris Turizm

Düzenleme çalışmaları düzenli biçimde sürüyor. Ana caddede, araç kullanırken, doğal etkenlerle oluşan ciddi deformasyon da ortadan kalktı. Sporcular bisikletli sürücüler için çift yönlü yolun benimsendiği görülüyor. Caddenin orta refüj ve kaldırımlarının da yenilenmesi düzenlemesi sezona girilirken yapılmıştı. Yayalar ve sürücüler için daha güvenli, aydınlatma, çiçeklendirme yapılması daha estetik görünümlü cadde turizme katkı görülüyor. Unutmayalım, yollar medeniyettir.

Turistik İlçe

Binalar için özellikle dış cephe görüntülerindeki kirlilik turistik Marmaris ilçesine yakışmıyor. Sevgi yolu, Yeni Yol Caddesi olarak anılan Merkezde çarşıya yakın bölgede, yapılan uygulamanın yaygınlaşması, tüm Marmaris çevresini kapsaması kamu lehine istek olarak ifade ediliyor. Dileriz bu uygulama, yani, binaların dış cephesini kirlilikten kurtar, verilen sürede yapmadığınız zaman, biz yapar bedelini tahsil ederiz, anlayışının yaygınlaşması gerektiğini destekliyoruz.

Çevreye Duyarlılık

Kanada’da evinin bahçe çimlerine bakmayan aileye önce ihtar, ardından süre dolduğunda hala bakım yapılmadı ise, yerel yönetim tarafından bakımlar yapılır, tahsilatı (hatta maaşından kesilme dahil) gerçekleşir. Bu nedenle, vatandaş olarak bizlerin de, her şeyden önce kendi menfaatlerimiz için Yerel Yönetime yardımcı olmamız gereklidir.

Turizm Sezonu

1994 yılında 6300 olan nüfus, bugün sürekli ikamet eden 90.000’e yükselmiştir. Yaz mevsiminde ise yerli yabancı konuklarla 250-300.000 kişi Marmaris ve çevresi ile birlikte önemli yoğunluğa ulaşmaktadır. kentlerin gürültüsünden kaçan doğa tutkunları, emekliler Marmaris ilçesini mesken tuttu. Bölgenin en deneyimli gayrimenkul firması Gönenç Emlak Şirketi yetkilileri Marmarise yerleşmek isteyen, kiralık veya satılık konut arayanların sayısının günden güne artığını rapor ediyor.

Yeni sezonda umutlar

2017 Turizm Sezonu beklentileri yükselterek 2018 sezonuna devir edecek. Turizmciler, esnaf gelecek yıldan umutla iyi geçmesini bekliyor. Hepimiz ayni gemideyiz. Turizm sezonu hazırlıkları konusunda herkes üzerini düşeni yapmalı. Hepimize kazançlı bereketli sezon dileriz.

Medya İrtibat: 0532 312 01 16

Bir yanıt yazın