Marmariste Turizm Emitt

Marmariste Turizm

Marmaris ve Emitt

Gönenç Emlakçılık Şirketi Muğla Marmariste Turizm sektöründe önemli etkinlik olan Emitt fuarına katılanların Marmaris’e yoğun ilgi gösterdiğini rapor etti. Yazımızı ilk kaleme aldığımızda takvim 2017 yılını gösteriyordu. Belediye başkanı Ali Acar değişti. Günümüz Belediye başkanı Mehmet Oktay geleneği devam ettiriyor.  2022 yılında “Marmaris sen hep güzelsin” teması ile fuara katılım gerçekleşmişti. Marmariste tatil bitmez sözünden hareketle İçerik güncellemesi yaparak paylaşımlara devam ediyoruz. Türkiye fuarcılık alanında gelişirken ayni zamanda dünya çapında düzenlenen fuarlarda yer almaya devam ediyor. Marmaris tatil haberleri tanıtımda önemli yer tutuyor.

Turizm Fuarı

Dünyada 5. Türkiye’de ise en büyük en büyük olan turizm fuarı EMITT( Uluslararası Turizm Ve Seyahat Fuarı) yapıldı. Kültür ve Turizm Bakanının açılışını yapmış olduğu fuarda Marmaris Belediyesi’nin tanıtım standı ise ziyaretçi akınına uğradı. Bu sene yenisi yapılan fuarda 80’e yakın ülkenin de yer alacağı bu fuarda tanıtım çalışmaları için Belediyemiz de yerini aldı. Bölgenin tanıtım broşürlerinin yanında keçiboynuzu, çam balı, kekik gibi daha birçok yöresel ürünlerin yer aldığı bölüm ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Belediye Başkanıın da katıldığı fuarda önemli açıklamalarda bulunan Başkan en iyi şekilde İlçemizi tanıtmak için burada olduklarını söyledi.

Marmariste Turizm

Bu gibi etkinliklerden alnının akıyla çıkmayı başaran ilçemiz, çarpık yapılaşma, orman yangınlarının önlenmesi ile daha da başarılı olacaktır. Turistlerin en çok tercih ettiği bir tatil merkezi olan beldemizde, doğal güzellikleri, tarihi kentleri, denizi, kumsalı, koyları ile çok ünlü bir yer olduğundan dolayı bu güzelliklerin kesinlikle korunması gerekmektedir. Yapılan değişiklik ve düzenlemelerle kışın dahi gidilip kalınabilecek yer haline gelmesi ile cazibesini daha da arttırmış durumdadır. Böyle olunca kışın bile daha canlı yaşam alanı haline gelmektedir. Yazı ayrı, kışı ayrı güzel olan ilçemizde, tabi ki yazın ayrı canlılık kazanmaktadır. İlçemiz, cıvıl cıvıl sokaklar, masmavi denizi, harika kumsalı, huzur dolu koyları ile yeryüzü cenneti gibidir.

Emitt Fuarı

Burada yaşayan şanslı insanlardan olmak istiyorsanız, ev kiralayabilir ya da ev satın alabilirsiniz. Böylece istediğiniz zaman gelir, istediğiniz kadar kalabilirsiniz. Gönenç Emlakçılık Şirketi, tüm Muğla ve ilçelerinde arsa, ev, iş yeri gibi birçok seçenek ile sizlere 1994 yılından beri hizmet vermektedir. Yılların verdiği deneyim, birikim sayesinde müşterilerin isteklerini ön planda tutarak, istenileni bulmak amacı ile kapsamlı araştırma yaparak işlerini yapan uzman ekip kadrosuna sahiptir. Gayrimenkul Piyasası hakkında kapsamlı bilgi sahibi olmak isterseniz, bize ulaşmanız yeterlidir.. Öncelikle istediğiniz konutun nerede, nasıl olması gerektiğini, bütçenizin çerçevesini iletmeniz önerilir. Önceliğimiz, müşterinin memnuniyeti olan anlayış sistemidir. Yaşamınız Marmariste sürekli tatil olsun.

Medya İrtibat: 0532 312 01 16

Bir yanıt yazın