Muğla Marmariste Tatil

Tatili Marmaris’te Geçirmek

İlçemiz Muğla Marmaris’te tatil yapanları dünyanın incisi büyülü mavi denizi, plajları, geçmişin derin izlerini taşıyan tarih kokan özellikleri ile kucaklar. Palmiye ağaçlarının eteklerinde eşsiz limanı, sahil kıyısı  muhteşem  görüntü verir. Kısaca;  yaz aylarının önde gelen vazgeçilmez tatil yerlerinden biridir. Bu nedenle; Gönenç Emlak Marmariste tatil yapmak ve konut satın alarak tatilde yaşamak öneriyor.

Marmaris Tatil

Tüm  güzelliklerin yanında, tatilinizi dolu dolu, keyfini çıkartarak,  dinlenerek geçireceğiniz pek çok etkinlik Marmaris tatil cennetinde bulunuyor. Ancak; öncelikle zaman yitirmeden Marmaris otel fiyatlarını araştırmalısınız. Marmaris otelleri arasından size en uygun olanında erken rezervasyon yaptırarak tatile geç kalmayınız. Tatilinizi uzun süreli düşünüyorsanız konut kiralama size daha uygun olabilir.  Marmaris kiralık evler hakkında da 29 yıldır sektörde öncü firma Marmaris Gönenç Emlak şirketinden bilgi alabilirsiniz. İşte Marmaris’te yapılacak en güzel tatil keyifleri./p>

Marmaris Koyları Keşfedilmeli

Marmaris’in birbirinden eşsiz koylarını bulmak oldukça zamanınızı  alacaktır. Fakat   ayıracağınız her saniyenin buna değeceğine emin olabilirsiniz. Bu tabiat harikalarına karadan ya da denizden dilediğinizce gezebilirsiniz. Bozburun, İçmeler, Turunç, Selimiye, Kumlubük, Çiftlik, Bördübet Marmaris’te keşfedebileceğiniz önemli koylardan bazılarıdır. Hatta bazı Marmaris otelleri, sözünü ettiğimiz şahane koylarda yer almaktadır. Dilerseniz tercihinizi bu yönde kullanarak konaklama yapabilirsiniz. Marmaris’te yapılacak ziyaretler listesine bu koyların her birisini ön sıralara koymanızı öneriyoruz. Eh, meraklısı için belirtelim, kaçırmasınlar, sahil lokantalarının sunduğu lezzetli deniz ürünleri tatmak sahil kültürünün olmazsa olmazı.

Marmaris Tekne Turu Yapmadan Ayrılmayın

Marmaris’e gelmişken, tekne turu yapmalısınız. Sahilinde tekne turları düzenleyen çok sayıda tur firması vardır. İstediğiniz birini seçip, katılmak istediğiniz yönü seçebilir ve  masmavi denizin tadını çıkarabilirsiniz. Balık avlama hobiniz var ise; olta yem tedariki dahil günübirlik avlanma turuna katılabilirsiniz. Bununla birlikte mavi yolculuğa da çıkabilmeniz mümkün. Hatta 3 gece konaklamalı “Mini Mavi Yolculuklar” etkinliği tatilinize başka bir anlam katabilir. Pasaportunuz yanınızda ise; çok uygun fiyatla sabahtan akşama günlük vizesiz Rodos’a gidebilirsiniz.

Marmaris Tarihi İzleri

Ülkemizin herkes tarafından  çok iyi bilinen bir gerçeği var ki o da geçmişinde yatan  destansı unutulmaz tarihidir. Gittiğiniz bölgenin geçmiş tarihini kültürünü bilmek istediğiniz zaman, önce oranın tarihinden başlamalısınız. Marmaris’te gezilecek yerler arasında pek çok tarihi yapı bulunmaktadır. Hafza Sultan Kervansarayı, Marmaris Müzesi, Marmaris Kalesi, İbrahim Ağa Cami, Taşhan Kemerli Köprü ve Halıcı Ahmet Urkay Müzesi önemli yapılardır.

Denize girmek, güneşlenmek, gezmek için Marmaris’i ziyaret ettiğiniz zaman, bu geziye Marmaris’in geçmiş tarihi kültürü ile tanışarak başlayın ve yolculuğunuzu renklendiriniz. İyi tatiller. Dileriz tatil gibi yaşama sahip olmak için Marmaris’te eviniz olsun.

Medya İrtibat: 0532 3120116 – 0252 4133090

One Reply to “Muğla Marmariste Tatil”

Bir yanıt yazın