Emlak Konut Yatırımları

Emlak Konut

Sektörün Rengi

Danışmanlık Şirketimiz dünyanın en zenginlerinin emlak konut yatırımları ve teknolojik yatırımlarla zenginliklerini kurduğunu görüyoruz açıklaması yaptı. Gayrimenkul sektöründe kazanarak zengin olmak kadar piyasada hayatla kalmak da o denli önemlidir. Verilen kararın doğruluğu dayanaklardan oluşur. Dayanaklardan birisini ihmal, ihlal ederseniz çöküşünüz maalesef yaşanacaktır. Bu nedenle mutlaka profesyonellerin sağladığı bilgilerin daima hukuka uygunluk içinde olması gerekir. Yerel Muğla Marmaris Emlak piyasasında emlak konut yatırımcılarının gayrimenkul yatırımı konusunda küçük ölçeği yansıtsalar bile hukuka uygun girişimde bulunmaları zorunludur. Aksi takdirde geçerlilikleri sorgulanacaktır.

Sahip Olma Kontrol Et

John D. Rockefeller tarafından söylenen “Hiçbir Şeye Sahip Olma, Her Şeyi Kontrol Et” sözü üzerinde düşünülürse önemli önerme olduğu anlaşılır. Eğer herhangi varlığa sahip değilseniz, kaybedecek bir şeyiniz yoktur. Basından izlediğimiz Donald Trump’ın birkaç milyon dolar nakit olan banka hesabı olduğunu düşünüyor musunuz? Şahsen şüpheli bakmakta. Zira gayrimenkul imparatorluğunun çöküşü yaşandığı sırasında bile nakit akışı üzerinde bir miktar kontrolü elinde tuttu. Hatta gösterişli yaşam tarzını sürdürecek kadar zeki oluşunu gördük. Tüm bankalar onunla yeniden müzakere etmek zorunda kaldı. Sahip olduğu her şeyi bırakamayacak düzeyde becerikli oluşunun tesadüfle açıklanması olası değil. O halde ihtiyacımız olan şey, kirli işlerimizi yapıp suçu üstlenecek bazı “uydular” mı yaratıldı. Bunları diyoruz:

  • Şirketler
  • Sınırlı Ortaklıklar
  • Sınırlı Sorumlu şirketler

Emlak Konut Yatırımları Kazandırır

Şu anda, yasaları çiğnemenizi savunmadığımı açıkça belirtmek isteriz. Aslında tam tersini savunmak mümkündür. Kanuna, menfaatinize olacak şekilde uymanızı istiyorum. Nasıl kullanacağını bilirsen kanun senin yanındadır. Ayrıca konunun vergi planlaması üzerine inceleme olmadığını belirtmek isterim. Burada tartışılan stratejiler, gelir vergisi yükümlülüklerinizi en aza indirmeyi amaçlamaz. Örneğin, eşinizin tüm mülkünüzün üzerinde olması, açılan davada hepsini kaybetmenizi engelleyebilir, ancak mülkü vergiler ödemeden mülkünüzden geçirme avantajını kaybedersiniz. Elbette, bazen dava koruması ile tasarrufu arasında karşılıklı ödünleşme vardır. Prensipleri doğru şekilde kullanırsanız, servetin korunması, vergi planlaması, emlak planlaması el ele gider. Herhangi önerilen fikirlerden herhangi birini üstlenmeden önce yetkin, profesyonel danışmanlığı almanız gereklidir.

Marmaris Emlak Haberleri

İrtibat: 0532 312 01 16

2 Replies to “Emlak Konut Yatırımları”

Comments are closed.