Marmariste Müşteri Odaklı Emlak Pazarlama

Emlak Pazarlama

Gayrimenkul Pazarlama

Gönenç Emlakçılık Şirketi emlak pazarlama konusunda modern teknikleri kullanan 29 hizmet yılı piyasaya hizmet vermiş olan danışmanlık şirketidir. Geleneksel yöntemler değişen dünyanın isteklerini karşılamakta yetersiz kalmaktadır. Stratejik planlama ve Sosyal Medya modern pazarlama gereklerini yaparak yeni model başarıya taşımayı önermektedir. Aşağıdaki sunumda bu tarz çalışmayı benimseyen gayrimenkul danışmanlık şirketinin yayınlarından birisi tanıtılmaktadır.

Medya Pazarlama

Gönenç Emlakçılık Şirketinin çevrimiçi hizmeti olan Marmarisbox Sitesi sizleri gayrimenkul piyasasındaki son gelişmeler hakkında bilgilendirmektedir. Bültende gayrimenkul piyasasını yakından takip eden yazarlarımızın makalelerine ulaşabilirsiniz. Bu makaleler ışığında sektördeki son gelişmeleri öğrenerek kafanıza takılan soruların cevaplarını bulabilirsiniz. Bülten içerisinde güncel yerel gayrimenkul piyasası durumunu içeren ayrıntılı raporlarına ulaşabilirsiniz. Gayrimenkul piyasasını yakından takip eden yazarlar tarafından oluşturan makalelerle doğru yatırımın ipuçlarını bulabilirsiniz.

Emlak Haberleri

Son günlerde ilçemizde gayrimenkul fiyatlarının düştüğüne ilişkin bilgiler ifade edilmektedir. Fakat bu bilgilerin doğru olup olmadığına nasıl inanabiliriz? İşte bu konuda bize yardımcı olacak elimizde çok önemli bir yayın bulunmakta. Bizim için en doğru ve güncel fiyatları Marmarisbox Bülteni derlemektedir. Satışa çıkarılan villa arsa konut ilan bilgileri, en son fiyat analizleri de bültende yer almaktadır. Ayrıca 2008-2014 yılları arasında her üç ayda bir sektörün analizi ve durumu hakkında raporlar arşiv bölümünden kaynak belirtmek koşuluyla alınabilir, kısmen de olsa yayınlanabilir.

Gayrimenkul Fırsatları

Her yeni yılla birlikte gayrimenkul sektöründe farklı beklentiler çoğalmaktadır. Peki bu yıl bizi neler bekleniyor. Yeni yılın ayrıntılı gayrimenkul raporları da bültenimizde yer almaktadır.  Gayrimenkul piyasasını etkileyen iç ve dış etmenleri Ekonomist Kemal Gönenç’in kaleminden takip edebilirsiniz. Unutmayın bilinçli bir tercih yapmanızı etkileyecek olan en önemli süreç karar alma sürecidir. Bu süreçte de gayrimenkul gibi uzmanlık gerektiren konularda yanınızda güvenilir bir danışmanın ve rehberin olması gerekir. Bu konu da yılların verdiği deneyimlerle Gönenç Emlakçılık Şirketi sizlerin doğru tercihler yapması için yanınızda yer alacaktır. Gönenç Emlakçılık Şirketi içerik sunan yayınlarından ve ilanlarından beğendiğiniz gayrimenkulü seçebilir ve merak ettiklerinizi konusundaki profesyonel ekibimize sorabilirsiniz. Takip etmek için marmarisbox.com sitesine konuk olabilirsiniz.

Medya İrtibat: 0532 312 01 16 – 0252 4133090

Emlak Pazarlama

 

 

Bir yanıt yazın