Turizm Kenti Muğla Hızla Gelişiyor

Turizm Kenti

Turizm Kenti Muğla

Muğla Marmaris Gönenç Emlak Şirketi Turizm Kenti Muğla hızla gelişiyor açıklamasını ve bölge hakkında verilen bilgi ile kültürel yapısı konulu makaleyi sunuyor. Ege Bölgesinin önemli kenti için sınırlı bakış sunulmaktadır sadece. Muğla Marmaris emlak turizm konusunda misafir yazarlarımıza bu vesile ile davetimizi yenileyelim.

Muğla’yı Tanıyalım

Ülkemizin Ege bölgesinde yer alan turizmle ünlü kentidir. Turizm Kenti Muğla; turizmin dışında, halkı geçimini hayvancılık, tarım ile sağlamaktadır. Denize kıyısı bulunan ilçeler ise, turizm ile geçimini sağlar. Kışın bol bol yağmur yağar ama yazın hiç yağmaz. Muğla’nın merkezi aslında düzenli, küçüktür. Dalaman, Milas bodrum hava alanı bulunmaktadır. Deniz yolunu tercih edenler için limanlar vardır.

İklim

Kışın hava alanı açık olmasına rağmen deniz yolu ulaşımı daha çok tercih edilmektedir. Çevre ve ilçeleri yaz sezonunda büyük şehrin kalabalığını barındırır. Mayıs ayından Eylül ayına kadar çok yoğundur. Muğla’nın en çok tercih edilen yerleri ise; Marmaris ve Bodrum’dur. Muğla’yı tanıyalım yazımızda size biraz da yerel yemeklerinden bahsetmek isteriz.

Lezzetli Yemekleri Keşfedin

Muğla’yı tanıyalım yazımızda o güzelim ege yemeklerinden söz etmezsek olmaz. Bunlar kapari filizi, hindiba, tavuklu çökertme, dülger balığı mantısı, cevizli biber dolması, kabak çiçeği dolması, börülceli pilav, arapsaçı kavurması, zeytinyağlı bamya, mantar dolması, Milas Köftesi, tarhana, turp otu salatası, Datça tarzı imam bayıldı, taratorlu börülce, limonlu yaprak sarması, damat tatlısı, patlıcanlı börek, Marmaris pilavı, Köyceğiz tavuk dolması, kuru ekmekli salatadır. Hele bir de turunç reçeli vardır ki yemeden kesinlikle dönmeyin. Turizm Kenti Muğla’da her yerde limon, greyfurt, mandalina, portakal ağaçlarına rastlamanız mümkündür.

Muğla Hızla Gelişiyor

Muğla hakkında yazarken biraz da emlak açısından devam edelim. Muğla denilince akla ilk gelen yerlerden birisi de Marmaris’tir. Yaz aylarında oldukça kalabalık olan Marmaris, otelleri, apart oteller, yazlık evleri, tamamen dolmaktadır. Fakat çoğu insan otel veya apart tesislerinde kalmak yerine evde kalmayı tercih etmektedirler. Bu da gayrimenkul sektörünün hareketlilik kazanmasına neden olur. Aylık, haftalık ve günlük olarak da tutulabilen Marmaris kiralık evler mevcuttur. Gönenç Emlak Şirketi sezonluk mobilyalı veya yıllık ev kiralama konusunda hizmet vermektedir.

Muğla Evleri

Bu evleri Gönenç Emlak Şirketi aracılığı ile rahatlıkla kiralayabilirsiniz. İster kıyıya yakın olsun, ister dağ 0rman manzaralı olsun, isterseniz de şehir merkezinde olsun her mevkide kiralık ev sunulmaktadır. Yalnızca nasıl ev kiralamak istediğinizi iletiniz. Ayrıca; sadece kiralık olarak değil, satılık olarak da alabileceğiniz evler için firma danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. Ancak; zamanlama önemlidir. Marmaris Konut açığı bulunduğu için sezonda talepleri karşılamak mümkün olmamaktadır.

Medya İrtibat: 0532 312 01 16

Turizm Kenti

One Reply to “Turizm Kenti Muğla Hızla Gelişiyor”

Bir yanıt yazın