Milasta Oda Mezar Bulundu

Gönenç Emlak Şirketi Muğla çevresi turistik tarihi haber ve emlak ilanları yanında Milasta oda mezar bulundu haberini duyurdu. Bölgemizden emlak ve turizm konulu haberler ve yazılara sunulmaya devam edecektir.

Milas İlçesinde Tarihi Eser Bulundu
Ülkemizde neredeyse nereye kazma vursanız tarihi esere rastlarsınız. Bulunduğu konum itibariyle oldukça fazla tarihi esere sahiptir. Binlerce yıldır hemen hemen her medeniyete kucak açmış topraklarımızda, tarihin bütün izlerine rastlamak mümkün olmaktadır. Özellikle de kıyı kent, ilçelerde izler daha çok görülmektedir. Muğla, ilçeleri bundan nasibini almıştır.

Buralarda pek çok antik kent, müzeler, kaleler, kervansaraylar, kiliseler, bedestenler bulunmaktadır. Muğla’ya bağlı Milas ilçesinde İsmet Paşa Mahallesinde 2 ay önce başlamış olan apartman inşaatında oda mezar olduğu sanılan kalıntılara rastlanmıştır. Milas Müze Müdürlüğü tarafından çalışma başlatılarak çıkarılan küp müzeye götürüldü. Hangi döneme, medeniyete ait olduğu ise; araştırmalardan sonra belli olacak.

Haberde olduğu gibi Muğla’nın neresine giderseniz gidin mutlaka tarihi eserle karşılaşmanız mümkündür. Tarihi bakımdan zaten zengin şehir olan Muğla; doğası, denizi, kumsalı, güneşi, yöresel yemekleri, güler yüzlü halkı ile de en güzel şehirlerden biridir. Böylesi özellikler, hem yerli hem yabancı turistlerin bölgeyi tercih etmesine neden olmaktadır. Marmaris belki de bölgenin en çok turist ağırlayan kıyı ilçesidir. Marmaris’te gezerken ‘’yeryüzünde de cennet varmış’’ denilebilir. Tatil amacı ile gelerek, burayı çok sevdikleri için yerleşmeye karar veren insanların sayısı da oldukça fazladır. Her yıl tatilini Marmaris’te geçirenler burada tatili alışkanlık haline getirmişlerdir.

Marmaris her anlamda kendine hayran bırakmayı başarıyor. Özellikle o dünyaca ünlü, birbirinden güzel koyları ile başlı başına huzur abidesidir. Burada yaşayanlar, yerleşerek yaşamayı düşünenler için vazgeçilmez hale gelmektedir. Doğasında yeşilin her tonunu, denizinde ise mavinin çekiciliğini görmek mümkündür. Eğer burada tatil yapmak ya da burada yaşamak isterseniz, kiralamak veya satın almak için Marmaris Gönenç Emlak Şirketi hizmetinden yararlanabilirsiniz.
Firma 23 yıldır Marmariste aktif danışmanlık hizmeti vermektedir. Villa, apartman dairesi, müstakil bir ev satın almak ya da kiralamak isteyenler için uzman ekip kadrosundan danışmanlık hizmeti satın alabilirsiniz. Tüm Muğla ve çevresinde arsa, arazi, ev, dükkan kiralamak satmak konusunda deneyim, birikim, bilgi ile oluşan vizyonla sunum için firma resmi sitesinden isteklerinizi iletebilirsiniz.

Kaynak site: Marmaris Emlak

Milasta Oda Mezar Bulundu

Bir yanıt yazın