Marmaristen kimler ev alıyor

Kimler Ev Alıyor

Kimler Ev Alıyor?

Muğla Marmaris’te Gönenç Emlak Şirketi Marmaris’ten kimler ev alıyor sorusunu irdeleyen makaleyi gayrimenkul piyasası ile paylaştı. Muğla Marmaris satılık ev piyasasında neden taşınmaz satın alıyorlar? İnsanların birçoğu büyük şehirlerde yaşamanın stresinden uzaklaşmak üzere doğası ve mavisiyle ünlü olan bölgelere kaçmak istiyorlar. Huzur arayan ve deniz olmadan yapamayacağına inananların tercih ettiği yerlerden birisinin Marmaris olduğu dikkat çekiyor. Gerçekten  turistik ilçe koyları, denizleriyle ülkemizde dikkat çeken, yoğun turist ağırlayan yerlerin başında geliyor. Burada yaşamak isteyen, konut sahibi olmak isteyenler bölge Gayrimenkul  Danışmanları ile anlaşma sağladıktan sonra içlerine sinen, kendilerine uygun olanı tercih ederek ev alıyor.

Konut Yatırımı

Yerel Marmaris satılık konut piyasası her geçen gün değişiyor. Kişilerin bütçeleri, istediği evin özelliklerine göre danışmanlık ofisleri detaylıca inceleme yaparak uygun evi arıyor. Evler Marmaris’ in hangi mahallesinde olduğuna, büyüklüklerine yani metraja göre farklı değişik fiyatlardan olmak üzere satışa sunuluyor. Gayrimenkul Danışmanlık ofisleriyle çalışmayı seçen vatandaşlar profesyonel yönlendirmeleri sonucunda seçenekleri görme fırsatı elde ediyorlar. İsteğinize göre site içinde, müstakil, havuzlu, villa tipi ev sahibi olma fırsatı bulabileceksiniz. İnanılmaz koylarıyla dikkat çeken Marmaris aynı zamanda yatırım alanı olarak da dikkat çekiyor.

Ev Fiyatları

Yeni 2+1 konut fiyatlarının 420-450.000-TL, ikinci el konutlarda 200-250.000-TL seviyelerinden başlayarak milyon TL aşan  değerlerde evlere sahip olan beldemizde, bütçenize uygun olan  evi tercih etmeniz mümkün. Bunun dışında satın almayıp yalnızca kiralamak isteyenlere de destek verilmektedir. 1994 yılında kurulan şirketimiz aralık vermeden sektöre hizmet veriyor. Bu güne kadar yerli ve yabancı aile Marmaris’ten ev satın alarak yerleştiler, Marmarisli oldular.

Emlak Haberleri

Piyasadan haberler izlemede şirketimiz yayını Marmaris Box Medya muhtelif satılık ilanlara yer vermektedir. 2008 yılından beri, arşiv sayfamızda üç aylık piyasa raporları verilmektedir. İlgi çeken, takip ettiğiniz ilanlar hakkında şirket ofisinden ayrıntılı bilgileri edinebilirsiniz. Profesyonel destek talebinizde şirket merkez ofisinden randevu alabilirsiniz.

İrtibat: 0532 312 01 16

DMCA.com Protection Status