Marmaris Emekli Cenneti Oluyor !

Marmaris Gönenç Emlak Şirketi 1994 yılından beri gayrimenkul danışmanlığı ile Marmarise yerleşmek isteyenlerle hayallerini paylaşmaya vesile oldu. Türkiye’nin güney sahilleri ve Marmaris’e yerleşmek hayalleri süslüyor. Güzel ülkemizin muhteşem doğası, tertemiz plajları, sahilleri ile tarihi güzellikleriyle Belki de Marmaris tatil içindünyanın en güzel beldelerinden biridir. Zaten dünyanın incisi denilmesinin nedeni doğası, tarihsel ve kültürel derinliğidir.

Görülmesi Gereken Yerler

Türkiye’nin antik kentler bakımından da çok zengin bölge olan Marmaris, Bybassios, Lorymai, Cedrae, Erine, Saranda, Amos, Hydas, Physkos, Euthenna antik kentleriyle adeta eşi benzeri olmayan bir bölgedir. Marmaris eşi benzeri görülmeyen güzel plajları ile de sizi adeta hayran bırakacak. Özellikle, Uzunyalı Plajı, İçmeler Plajı, Cennet Adası Plajı, Turunç Halk Plajı, Sedir Adası Plajı, Boncuk Koyu Plajı görmeniz ve zevkini çıkarmanız gereken plajlar arasında yer almaktadır.

Tarihi Güzellikler

Marmaris çevresi aynı zamanda muhteşem koylara sahiptir. Koyları sıralayacak olursak, Boncuk Koyu, Abdi Reis Koyu, Hisarönü, Bördübet, Amos Koyu, Kumlubük, Turunç, Selimiye, Ayın Koyu ve Kızkumu, koyları da ziyaret etmeniz gereken güzelliklerdendir. Muğla Marmaris’e gelmişken tarihi yerleri de görmeden gitmek olmaz, Marmaris Müzesine giderek Roma ve Bizans dönemine ait eserleri ziyaret edebilirsiniz. Bu arada ve Hafsa Sultan Kervansarayı, Halıcı Ahmet Urkay Müzesi görülmeye değer yerler arasındadır.

Yaşam Kültürü

Muğla Marmaris aynı zamanda su sporları olan, su kayağı, yelken, sörf, plaj voleybolu gibi etkinlikler içinde vazgeçilmez bir bölgedir.Bölgenin yöresel lezzetleri arasında keşkek, ekşili biber, döş dolması, sebzeli Çıntar Kavurması ve Dutmeş çorbası tatmadan Marmaris’ten ayrılmamanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Özellikle her derde deva olan Marmaris balı ve turunç reçelinden kesinlikle almalısınız. Bağışıklık sistemini güçlendiren Efsane Muğla Kebabı lezzetini tatmalısınız.  Marmariste tatil yapmak istiyorsunuz fakat, otel ve pansiyonlarda kalmadan rahatça ev ortamında uzun süreli kalmak istiyorsunuz değil mi? Sizin için fırsatları Gönenç Emlak Şirketi sunabilir. İsteğiniz doğrultusunda öncelikle Marmaris olmak üzere tüm çevresinde kiralık ev bulabilirsiniz. En uygun zaman turizm sezonu öncesidir.

Emlak Konut Piyasası

Marmariste denize sıfır kiralık evler bulmak tüm zamanlarda güç olmuştur. Sahil şeridi boyunca çok konforlu olan günlük, haftalık, aylık, sezonluk konaklama için apart oteller ihtiyacınızı karşılayabilir. Kısa süreli kiralık konut aramanıza emlak firmaları yerel piyasada tam yanıt veremez. Böyle bir sistem, kiralık ev arzının sınırlı olması, her geçen gün daha da büyüyen sıkıntıyı beraberinde getirmiştir. Ancak; sezonluk ya da yıllık kira kontratı ile sözleşme yapma olanağınız vardır. Muğla Marmaris kiralık konut tercihinizi kullanarak Marmaris’e Yerleşmek isterseniz, hayatınız tatil gibi, artık kendi evinizdeymiş rahatlığında geçer. Ailenizle beraber güven içinde yaşam keyfini çıkarabilir, dilediğiniz gibi dinlenebilirsiniz.

Marmaris aynı zamanda balayı çiftleri içinde vazgeçilmez turistik ilçemizdir. Balayı çiftlerine temin edilen kiralık evler villalar sayesinde çiftler kendilerini evlerinde hissederek tatilin tadını çıkarmaktadır. Birçok aile işini kurarak, evini taşıyarak tercihini Marmarise yerleşmek için kullandı. Böyle bir düşünceniz oluşursa; deneyimli profesyonel hizmet veren Gönenç Emlak Şirketi önerilmektedir. Marmaris kiralık ev bulmakla başlayan serüveni satılık konut bulmaya yöneltebilir, hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Medya İrtibat: 0532 3120116 – 0252 4133090

Marmarise Yerleşmek
Yazarlar

Bir yanıt yazın