Marmaris Marina Yaya Köprüsü

Marina Yaya Köprüsü

Marina Yeni yıla hazırlanıyor.

Turizm beldesi Marmariste yeni yıl hazırlıkları devam ederken Marmaris Marina Yaya Köprüsü yapımı hızla inşaatına devam ediliyor. Yat Limanı’nda köprü yapımı çalışmaları sürüyor. Marmarisliler karşı tarafa geçmek için 200 metre yürümek zorunda kalıyor. Ancak; bu konuda şikayet eden yok. Eski köprü dar ve güvenlik açısından ömrünü doldurmuş izlenimi veriyordu. Dünyanın incisi denilen ilçemiz için daha modern ve estetik görünüm açısından değer yansıtan köprü olumlu tepkiler alıyor. Neden daha önce yapılmadı serzenişinde bulunanlar az değil. Marmaris tatil yaşamı içinher alanda gelişiyor.

Kim Yapıyor?

Netsel Marina Yaya Köprüsü İnşaatının iş vereni Netsel Turizm Yatırımlar Anonim Şirketidir. Muğla Büyük Şehir Belediyesi kontrolünde yapım gerçekleşiyor. 6 Kasım 2018 tarihinde yapımına başlanan Yaya Köprüsü’nün yüklenici firması ise; Q-ARC Mekanik ve Mühendislik Anonim Şirketi’ne aittir.

Ne zaman Bitiyor?

24 Aralık 2018 gününde işin tamamlanması bekleniyor. Çalışma süresinde kullanılacak yol planı levha ile görünür yerlere her iki yaka da konularak yayalara yardımcı olma düşüncesi önemli. Üstelik verilen rahatsızlık için özür dileme levhaları da var. Ne olduğunu merak edenler için, projenin tamamlanmış durumunu gösteren resimler kullanılmış. Vatandaşın bilgilendirilmesi ne kadar önemli. Olumsuz tepkilerin görülmemesi nedeni de bu. Karşılıklı anlayışla saygı sağlanıyor. Vatandaşlar kadar esnaf da yaya köprüsünün bitmesini dört gözle bekliyorlar.

Yazarın Notu : Köprü 2023 yılında 5’nci yaşına girdi. Yüklenici firmaya başarılarının devamını dileriz.

İrtibat : 0532 312 01 16

Marmaris Haber