Marmaris yeni daire fiyatları

2016 fiyatları

Muğla Marmaris Gonenc Emlak Şirketi mobil uyumlu sitesinden son yayınladığı makalesinde Marmaris emlak yatırım fırsatlarının bitmediğini duyurdu. Konut yatırımı yapmak isteyenlerin kredi faiz oranlarındaki seviyesinin düşürülmesinin pozitif rol oynadığı bildirildi.

2016 yılının son çeyreğine girerken Marmaris satılık yeni daire fiyatları dikkat çekici etiket taşıyordu. Özellikle Merkez ve çevresi ile plaja yakın konutlarda satış fiyatı nerede ise oturdu denilebilir. Talep ise oldukça yüksek

Bu Yılın Fiyatları

Peki, hangi seviyelerden söz ediyoruz. Örnekleme yapmak gerekirse, 2+1 yeni daire fiyatları 420-450.000-TL satışla gerçekleşen işlem görüyor. Normal olarak, metraj, mevki, konum önemli parametreler. Doğrudan fiyat üzerinde etkili olduğunu belirtelim.

Merkezden uzaklaştıkça etiketteki tutarın negatif yönde hareket ettiği görülür. Marmaris yeni satılık daire fiyatları 3+1 konutlarda ise 700-750.000-TL’den başlayan, parametrelere göre yükselen özellik gösterir.

Deniz manzaralı konutlar 900-1.000.000-TL başlangıç fiyatına sahiptir. Sunumu az olan bu tip konutların elit alıcısı olur. Marmariste ciddi talep alan konutların prim yapması nedeniyle yatırım değeri de bulunmaktadır. Fakat her ne olursa olsun sizin de Marmariste eviniz olsun. Yaşantınıza yatırım yapınız.

Kemal Gonenc

 

Bir yanıt yazın