Marmaris Koyları
Gonenc Emlak Şirketi olarak sizlere Marmaris koyları hakkında bilgi paylaşmak ve tanıtmak istiyoruz. Bu koyları tanıdıkça tatilinizi hep Marmaris’te geçirmek isteyeceğinize eminiz. Tüm Muğla ve çevresinde satılık veya kiralık olarak bulabileceğiniz evler tatilinizi sanki kendi evinizdesiniz gibi hissetmeniz adına size yardımcı olmak için buradayız. Şimdi ise muhteşem güzellikteki koyları beraberce tanıyalım
.
Kumlubük Koyu:Marmaris’in 2 km uzağında bulunan Kumlubük , tatilcilerin mutlaka ziyaret ettikleri bir yerdir. Buradaki oteller genellikle deniz sıfırdır. Kumkubük Koyunun çok güzel bir de plajı vardır. Dingin bir tatil geçirmek isteyenlerin vazgeçilmezidir.

Bördübet Koyu: Marmaris koyları içinde tesis inşaatının fazla olmadığı bir koydur. Ulaşım oldukça kolaydır. Çam ağaçlarının arasına gizlenmiş, Özel koruma altında olan, insanı kendine çeken bir güzelliğe sahiptir. Reşadiye Yarımadasında yer alan Bördübet, İngiliz askerlerinin burada saklanmasından dolayı Kuş Yatağı olarak da anılmaktadır. Birbirinden farklı güzellikte ki kuşlara tam bir yuva görevi üstlenmiştir. Marmaris’e 25 km kadar mesafededir. Buraya giderken ise yol üstünde olan Kambur Kemal, Yeni Adalar, Löngöz ve Saklıkoyu da ziyaret edebilirsiniz.

Gebekse Koyu: Çiftlik Koyunun yanında yer alan Gebekse Koyunun günümüzde bile keşfedilmeyi bekleyen değer olarak karşımıza çıkmaksı düş sayılır. Burada mavinin her tonunu görmek mümkün olabilmektedir.

Çiftlik Koyunun Marmaris’in gizli cenneti olması tesadüf değildir. Asırlık çamlardan ve zeytinliklerden oluşan Çiftlik Koyuna Bayır Köyünden hemen sonra ulaşabilirsiniz. Harika bir plaja sahiptir.
Abdi Reis Koyuna Deniz-kum- güneş üçlemesine bir de dalış eklenmiştir. Burası Marmaris’in akvaryumudur. Dalış sporuna meraklı olanların muhakkak ziyaret yapması gereken yerlerden birisidir.

Selimiye Koyu: Bozburun’dan sonra Selimiye Köyüne ulaşarak Selimiye Koyuna varabilirsiniz. Koyun tam karşısında bulunan ada kıyıya çok yakındır. Burada Aynı tablolarda gördüğümüz manzaraları andıran bir görüntü ile karşılaşabilirsiniz. İnsanlardan, sesten, karmaşadan, stresten uzak bir tatil geçirmek istiyorsanız Selimiye Tam size göre bir koydur.

Marmaris koyları, ülkemizin en huzur bulacağınız koyları arasında başı çekmektedir. Siz de bu güzelim koylarda tatil yapmak istiyorsanız, yaz tatili planlarınızı ona göre yapınız. Kentlerden kaçanlara kucak açan Marmariste tatil gibi yaşam sürdürmek için burada eviniz olsun. 23 yıldır Gonenc Emlak Şirketi bu amaçla hizmet veriyor.

Kaynak: Marmaris Emlak Bulteni, Marmaris emlak konut

Bir yanıt yazın