Marmariste Satılık Ev

Satılık Ev

Satılık Ev Almak İçin Altın Kurallar

Gönenç Emlak Şirketi yerel piyasa koşullarında Marmariste satılık ev almak isteyenlere beş önemli kuralı anımsamayı önererek konuyu irdelemelerini önerdi. Bilindiği gibi kurallar daima yaşanmış deneyimler üzerine belirlenir. Denenmişi denemekte hayır yoktur. Önceden varılmış sonuçlara bedel ödeyerek yeniden keşif etmenin mantıklı yanı olmaz. Soruları kendinizce yanıtlamak yararlı olur. İnsanların barınma ihtiyaçları asırlardır sürmüştür. Günümüzün modern dünyasında insanların önemli kısmının hayali ev sahibi olmak isteğidir. Yıllarca tasarruf yaparak para biriktirmeye çalışırız. Banka kredisi koşulları hakkında araştırıp size uygun olana ulaşmaya çalışır, kazancımızın ciddi bölümünü buna harcarız. İşte açıklanan nedenlerle hata yapmak istemeyiz.

Bütçem Satılık Ev İçin Yeterli mi?

Satılık ev almak veya kiralamak için konut aramaya koyulduğumuzda ister istemez kriterlerimizi esnek tutmaya başlarız. Hatta bazen böylesi durum karşısında bütçemizi zorlayacak konut almaya kadar gideriz. Bu nedenle öncelikle bütçenize belirli sınır koyarak mevcut bütçenin asgari sınırından koşullarınızı belirlemelisiniz.

Yaşayacağım Evde Çocuk Sahibi Olma Planım Var mı?

Evinizi alırken düşük metrajlı evin rahatlıkla size yetebileceğini düşünebilirsiniz. Taşındıktan sonra çocuk sahibi olmayı planlarsanız? Dolayısıyla yapacağınız planlar içerisine en az beş yıl hedefini koymalı, yıllar içerisinde neler istediğinizin planını yapınız.

Seçtiğim Muhitte Asgari Beş Yıl Yaşamayı Hedefliyor muyum?

Kiraladığınız taşınmazın hayatınızı kolaylaştıracak alternatiflerini göz önünde bulundurarak ulaşımda kolaylık, iş yerinize olan mesafesi bakımından tüm kriterleri düşündüğünüzü farz edelim. Mesela Marmaris gibi şehirde iki yıl sonunda çok yoğun trafik ile karşılaşırsanız taşıma şansınız olmayabilir. İncelemeyi yaparak hesaplayın, değerlendirin.

Kendime Ait Eve Sahip olmalı mıyım?

Konut sahibi olmaya karar vermiş olabilirsiniz ama birkaç yıl sonra ne iş yapıyor olacağınızı, nerede olacağınızı henüz netleşmedi ise kendinize ait taşınmaz satın alma fikrini tekrar değerlendirin. Belki düşünceniz sadece yatırım amaçlı olabilir fakat yeni taşınacağınız yerdeki masraflar için satmanız gerekirse elden çıkarmakta zorlanırsanız hiç istemediğiniz fiyatta satmak zorunda kalabilirsiniz. Yerel gayrimenkul piyasasında konut alımında Marmaris Emlak size yardımcı olacaktır.

Alacağım Satılık Ev yasaya uygun mudur??

Daha sonra başınızın ağrımaması için alacağınız evin yasal durumunu, üzerinde haciz, tedbir gibi yasal sorunlar olup olmadığının araştırmasını yapın. Önlemlerinizi önceden almak, araştırmayı iyi yapmak her şeyin başında yapmanız gereken işlem. Bu yüzden güvenebileceğiniz, alanında profesyonel emlak danışmanıyla çalışarak onlardan destek istemeniz en doğru karar olacaktır. Danışmak Kazandırır.

İrtibat: 0532 312 01 16

Satılık Ev
 

One Reply to “Marmariste Satılık Ev”

Comments are closed.