Yeni Mekan

Tevekkeli Yeni Adres

Marmaris’te yeni mekan Tevekkeli Meyhane lezzetleri, mezeler, zeytinyağlı mevsim yemekleri ve ızgara ile konuklara eşlik ederek eğlenceli sohbet ortamı sunuyor. Marmaris sosyal yaşamı günden güne zenginleşerek gelişiyor. Marmaris yaşam tarzı değişiyor. Kalite lezzet özgünlük içeriğine sahip yeni mekan açıldı. Bu haberi hemen paylaşmak istedik. Artık Marmaris’te Tevekkeli yeni adres oldu. Marmarisli genç işletmeci Gülen Güngör ve Erhan Çetin organizasyonu iddialı bir çizgiyi paylaştıklarını belirtti. Konusunda uzman ekipte Yavuzcan Ekmekçioğlu ve Tayfun Kahyaoğlu İstanbul’dan Marmaris’e gelerek bu adresin içinde yer aldılar.

Tevekkeli Nedir?

Meyhane olduğunu söyleyelim. Atatürk’ün sevdiği şarkıların eşliğinde, Ege mutfağı lezzeti, eski Marmarislilerin yaşam nostaljisi ile sunuluyor. Tevekkeli Meyhane lezzetleri, mezeler, zeytinyağlı mevsim yemekleri, kömürde ızgaralar ile konuklara eşlik ediyor. Hijyene önem veriliyor. Servis güzel. Daha da güzel olacağını söyleyen Gülen Hanım “Hedeflerimiz var. Elbette ticari açıdan para kazanmak üzere açıldı iş yerimiz. Ama, öncelik isteklerimizi yansıtmak. Özgün bir meyhane olsun istiyoruz. Ailelerin geldiği dost sohbetlerinin atmosferini yaşlı genç beyefendiler hanımefendiler ile bir arada paylaşmak istiyoruz. farklı havası olan bir mekan yaratmak isteğimiz” dedi.

Nasıl Yapıldı?

Tevekkeli Meyhanenin fikir babası Erhan Bey olmuştur. Marmaris Merkezde Tepe Mahallesi Tersane Sokak 50 numaralı adreste bulunan iki katlı  binayı önce projelendirdi. Ardından aylar süren restorasyonda önemli emek verdi. İşletmeyi yönetmede ekibinden danışmanlık alarak başarılı bir iş çıkardı. Firma kuruldu. Faaliyet başladı.

İki katlı müstakil binadan oluşan Tevekkeli Meyhane girişte yola cephe bahçe bölümü, bar ile iç alandan oluşuyor. İkinci katta ise geniş antre,  iki özel alan bulunuyor. 160 metre kare arsa üzerindeki binada 140 metre kare kullanım alanı bulunuyor. Mimar Ahmet Bey’in katkıları ile estetik kaygılarla tesis tamamlandı.

Aile İşletmesi

Burada belirtmemiz gereken tüm bu isimlerin arkasında duran en önemli destek rahmetli Mustafa Güven’in Kızı Güzin Güven’dir. Gayrimenkulün sahibi ve genç işletmecinin annesidir. Evlatlarının getirdiği projeyi beğenerek  onayladı. Bu destek ile oluşan işletme, yapısal olarak aile işletmesi oldu. Uzun yıllar başarılı olmalarını diliyoruz.

Yazarın Notu: İşletme sahibi birinci sezon ardından işletmeyi  kapatarak farklı alanda yatırıma yönelmiştir.