Emlak Sosyal Medya Yönetimi

Sosyal Medya Yaşamın İçinde

Gayrimenkul sektöründe emlak sosyal medya yönetimi modern pazarlama teknikleri kapsamında yaygın kullanılmaktadır. 1994 yılında kurulan Marmaris Gönenç gayrimenkul danışmanlık şirketi ofiste müşteri bekleme devrinin kapandığını belirtti. Sadık müşteri maalesef kalmadı. Yeni tüketici davranışları değişen nesillerle birlikte artık farklı. Gayrimenkul pazarı kapsamında tüketici alışkanlıkları göz önüne alındığında firmalar için ulaşılır ve kolay bulunur olmak özem kazandı. Bu amaçla müşteri beklemek yerine onların seni bulması değerli oldu. Bunu sağlayan şirketler diğerlerine göre oldukça avantajlı. Her yaştan ve kesimden potansiyel alıcı ağı oluşturmak gereksiniyor. Bu konuda Facebook, Twitter ve Linkedin hemen sayacağımız platformlar. Burada saymakla bitmeyecek diğerleri de var. Tanınır ve bilinir olmak marka inşasında zorunluluktur. Marmaris Emlak sektöründe yaygın kullanılır. Bu yazımızda Dijital pazarlama kapsamında emlak sosyal medya yönetimi konusunda çalışmalarda önemli platform hakkında açıklama yapalım.

Instagram

Gayrimenkul şirketlerinin hızla altın madenine dönüştü. Emlak Sosyal Medya Yönetimi açısından sunulan zengin avantajlar sunuluyor. En büyük kullanıcılar Y kuşağıdır. 25-34 yaş arası sınıflanan nesil diyebiliriz. Bu bununla birlikte günümüzde en süratli büyüyen ev alan kişi gruptur. Bu nedenlerden dolayı, gayrimenkul yatırımcıları Instagramı en yeni nesil alıcılara ulaşmak üzere en iyi yerlerden biri olduğunu fark ediyor. İkinci en büyük kullanıcı grubu Gen Z’dir ve 18 ila 24 yaş arası sınıflanır. Mevcut satın alan tabanınız olarak Y kuşağını hedeflerken, Platform bununla beraber yeni nesil potansiyel müşterilerinizi yetiştirmeye başlamada mükemmel yerdir.

Ağ Geliştirmenize Destek

Şık Fotoğraflar Kullanın: Instagram estetiğe önem verir, bu yüzden güzel resimler kullandığınıza inanın. Kendi öncesi ve sonrası dış ve iç fotoğraflarınızı gönderebilirsiniz. Sadece iyi resim kullandığınızdan emin olun. Filtreler yardımcı olabilir! Amaç, kullanıcının kaydırma yaparken izinde durmasını sağlamaktır. Estetik açıdan hoş olmayan gönderilerde bunu genellikle yapmazlar, bu nedenle tasarımcı şapkanızı giyerek özenli olunuz.
İlgi Çekici Alt Yazılar Yayınlayın: Varlığınızı artırmanın püf noktası, gönderi başına daha çok etkileşim elde etmektir. Gönderi hakkında ne kadar oldukça beğeni, kaydetme ve yorum alırsanız, içeriğinizin kullanıcı beslemelerine o kadar fazla ulaşacağı anlamına gelir. Bunu yapmanın en iyi yolu, ilgi çekici alt yazılar yayınlamaktır. Basit bir anket ya da düşünce isteme şeklinde değişik türde sorular sormayı deneyin.
Instagram Hikayesi Oluşturun: Unutmayın bazı kullanıcılar, beslemelerde gezinmek yerine Hikayeleri izlemeye daha çok vakit ayırır. Burası, kullanıcılara markanızın “perde arkasını” göstermek üzere harika bir yerdir, bu yüzden aktif halindeyken kendi videolarınızı yayınlamaktan çekinmeyin.

Sonuç

Bu uygulamada harcayacağınız zamanın planlı ve disiplinli sürdürülebilir sürece yayılması durumunda yararı olacağından emin olunuz. En çabuk bozulan ürün haberdir. Hiç kimse iki gün önceki gazeteyi satın almaz. Emlak sosyal medya yönetimi konusunda güncel, düzenli ve disiplin çerçevesinde çalışma esastır. Sahte gönderi yapmaktan kaçının. Ne kadar doğal olursanız o denli karşılığını alırsınız.

Marmaris emlak

İrtibat: 0532 312 01 16

3 Replies to “Emlak Sosyal Medya Yönetimi”

Comments are closed.