Gayrimenkul Yatırımı Stratejileri

Ön Hazırlık Stratejisi

Muğla Marmaris Gönenç Emlak şirketi muhtelif gayrimenkul yatırımı stratejileri içinden ikisi hakkında açıklama yaparak paylaşımda bulundu. Gayrimenkul yatırımı amacıyla adım atmak üzere başka mükemmel seçenek de elden geçirme yöntemidir. Ciddi iyileştirmeler yapmak amacıyla fon içeren yenileştirme değişik, ön hazırlık projesi yalnızca minimum yükseltme gerektirir. Girişimci, tipik özellikte taşınmazı diğerleri görsel açıdan ikna etmeye kafi gelecek kadar geliştireceklerdir. Elden geçirme, dramatik değişimler yapmaktan ziyade, taşınmaz eşitliği kanalıyla geliştirmekten ibarettir. Emlak Konut piyasası yatırımında bazı hususlar dikkate alınır. Birkaç hazırlık projesi şunları içerir:

  • Temizlik: Genel temizlik de arasında olmak suretiyle taşınmazdan çöp ve döküntüleri çıkarmak, vakit ayırmak, cazibesi üzerinde kuvvetli etkiye sahip olabilir.
  • Boyama: Minimum maliyetle boyama, yeni başlayanlar mülkün görünümünü iyileştirmeleri amacına müsait fiyatlı yol sağlar.
  • Peyzaj: İnsanlar taşınmazın dışını beğenmezse, kesinlikle içeri girmek üzere fazla zaman ayırmakla ilgilenmezler. İster inanın inanmayın, talep başvurusu çok az maliyetle uzun yol kat ediyor. Bunu dikkate almak gerekir.

Bu stratejiyi seçmeyi umut edenler, her mülkün yenileme evresi için uygun olmayacağını bilmelidir. Kolay temizliğe ihtiyaç duyan yapısal bütünlüğe haiz mülkleri arayın, derhal pahalı onarımlar gerektirecek evlerden kaçının. Tamir gerektiren evleri ararken her vakit konumu göz önünde bulundurun. Gayrimenkul pazarı için araştırma yapın ve popüler ya da gelecek vaat eden mahalleleri belirleyin.

Gayrimenkul yatırımı yapacağınızı öğrenirken, hazırlık evresiyle sağlanan cazibesini görmek basit olmalıdır. Diğer seçeneklere kıyasla sadece oldukça az risk ve en az çalışma içermekle kalmaz, bununla beraber hızlı getirisi sağlar. Unutmayın, hazırlık yapmanın amacı bifteği değil, cızırtıyı nasıl satacağınızı öğrenmektir.

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Stratejisi

Yeni girişimcinin iyi başlangıç noktasıdır. En yaygın türü olan Öz kapital G.Y.O aslına bakarsanız gelir getirici gayrimenkul sahibi şirketlerdir. Yatırımcılar bu şirketlerde pay satın alır ve düzenli ödenen temettüler yoluyla gelir elde eder. İstikrarlı, edilgen gelir akışları yaratma kabiliyetine haiz olduklarından tam zamanlı gayrimenkul ardında koşamayan yeni başlayanlara mükemmeldir.

G.Y.O, pay senetlerine yatırım oluşturmaya benzer halde düşünülebilirken, genellikle ortalamanın üstünde temettüler öderler. Başlamak için halka açık G.Y.O araştırmayı deneyin ve kayıtlarını kendiniz değerlendirin. Şirketin beklenen büyümesini ve mevcut temettüleri ve ayrıca operasyonlardan elde edilmiş fonları araştırın. İşlem yaptığınızda G.Y.O seçiminde finans danışmanıyla görüşmek iyi fikir olabilir.

Çeşitli girişimciler tarafınca mevcutları çeşitlendirmenin yolu gibi kullanılır, yine de emlak piyasasına mükemmel giriş kapısı anlamında hizmet ederler. GYO yeni başlayanlara çok uygundur, bu sebeple hazır olmayan veya mülk satın alamayan yatırımcılara gayrimenkulden yararlanma şansı verir. GYO performansını etkileyecek değişkenler olmasına rağmen, bu seçeneği, nispeten düşük riskli sağlam getiriler sunmasıyla bilinir.

Yazarlar

İrtibat: 0532 312 01 16

One Reply to “Gayrimenkul Yatırımı Stratejileri”

Comments are closed.