Marmaris kruvaziyer Turizmi

Kruvaziyer Turizmi

Marmaris Limanına 1530 yolcu geldi.

Muğla Marmaris kruvaziyer turizmi ile Marella Dream gemisinin limana 1530 yolcusu ile gelmesi çarşı esnafına sezon sonu fırsatı sağladı. Kruvaziyer gemisi 15-20-29 Kasım tarihlerinde limanı ziyaret ediyor. Marmaris Ticaret odası üyelerine gelişi önceden bildirerek hazırlıklı olmaları için uyarı mesajı gönderdi. Marmaris yerel piyasası için katkısı olan Geminin Aralık ayının 13 ve 27’nci günlerinde geleceği ayrıca belirtildi. Bu ziyaretlerde sabah saat 8:00 ile 17:00 arasında yolcuların limana ineceği belirtiliyor. Marmaris Limanda yaptığımız yürüyüş sırasında, bazı iş yerlerinin Marella için özel %50 oranında indirim yapıldığını belirten panolar astıklarını gördük. Esnafımıza bol şans ve hayırlı işler diliyoruz. Peki, bu gemi için ön bilgi neler söyleyebiliriz?

Marella Dream

Marella Dream  gemisi 1986 yılında inşa edilmiştir. Gemi Malta bayrağı altında bulunan (Cruise) sınıfında gemi özelliklerine sahiptir.  Bağlanma limanı Valetta olup, 243 metre boy ve 32 metre genişliğindedir. IMO numarası 88407735 ve 54763 GT teknik özelliklerini belirtelim. Lüks geminin, yolcular için lokantalar, yüzme havuzu, eğlence alanları, iş yerleri zamanı en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlayan aktivite vardır. 1533 yolcuyu konuk eden dev yüzer otel tanımlaması yapmak abartı olmaz. Bu yılın Mayıs ayından sonra içecekler de fiyata dahil kapsamına alındı. Ancak, özel marka içecekler için ödeme alınıyor

Neler seyir ücreti içinde?

+ Ana Yemek salonunda Sirens ve Lido Buffet Lokantasında tüm yemekler
+ Bahşişler. Ancak dileyen isterse kabin görevlisi ve garsonlara bahşiş verebilir.
+ Alkollü ve alkolsüz içecekler
+ Tüm tiyatro gösterileri
+ Gemide sunulan günlük
+ Mini Golf
+ Spor salonunun kullanımı ancak, bazı sınıflar için kısıtlama var.

Yolculuk ücretine dahil olmayan hizmetler.

+ Premium içecekler
+ Özel lokantalar
+ Oda servisi ve spa hizmeti
+ Kıyı gezileri
+ Kablosuz
+ The Caffe Port özel kahve servisi

Giyim Konusunda kurallar var mı?

Gündüz: Havuz çevresinde plaj kıyafeti, terlikler, dışarıda ve Lido Buffet’te kullanılabilir. Kot pantolon, tişört ve gömlek giysileri için kısıtlama yoktur.
Akşam: İki alternatife sahipsiniz. Takım elbise, pantolon gömlek, kokteyl kıyafeti uygundur. Veya seçenek olarak, resmiyet yansıtan kıyafet tercih edilmelidir. Kravat ve ceket mecburiyeti yoktur. Ancak, kot pantolon aksam giyilemez.

Tatil Hayalleri Ertelenmez

Tatilinizi planlarken belki kruvaziyer tatil paketi almayı düşünebilirsiniz. Elinizin altında bulunan arama motorlarından ulaşacağınız acenteler size ayrıntılı bilgiler verecektir. Her şey dahil sistemi ile gemi yolculuğunu ilginç bulanlar, rota, süre fiyat bilgilerini edindikten sonra değerlendirme yapabilir.

İrtibat : 0532 312 01 16

Marmaris Kruvaziyer Turizmi

DMCA.com Protection Status

One Reply to “Marmaris kruvaziyer Turizmi”

Comments are closed.