Marmariste Tatil Bitmiyor

Aktiviteler Marmariste Revaçta

Yaz tatili için güney sahillerini düşünüyorsanız konaklama ve ulaşımyanı sıra Marmariste tatil bitmiyor uyarısı dikkatinizi çekmiştir.  Türkiye’nin en meşhur tatil beldelerinden  olan ilçemiz güzel plajları, tertemiz deniziyle yerli ve yabancı turistler tarafından her yıl tercih ediliyor. Tüm doğal güzellikleri yanında turistlere sunulan ayrıcalıklı etkinlikleriyle  yazları çok daha eğlenceli hale getiriyor. Marmaris eğlenceleri nelerdir derseniz seçenekler bitmiyor. Marmaris yabancılar için başladığı yayında önerilerde bulundu. Gece kulüplerinden, doğal gezilerden, safarilere kadar farklı aktiviteleri bulabilirsiniz.

Marmariste Tatil Bitmez

Yaşam boyu tatil gibi yaşantınızı sürdürebilme şansı sunuluyor. Orta yaş kuşağı ikinci baharı ilçemizde karşılıyor. Kış aylarında sürekli ikamet edenler 100.000 nüfusu aştı. Çünkü Marmaris satılık ev piyasasından konut alarak yerleşen sayısı arttı. Yaz mevsiminde doruğa çıkan yerli yabancı turist sayışı milyona yaklaştı.Erken rezervasyonlar trzimcilerim yüzünü güldürüryor. Planlarınızı ona göre yapınız. Peki zamanı en iyi nasıl değerlendimek mümkün? Aktiviteler çok.

Tekne Turları
Marmaris’e geldim ama sadece plajlarda güneşlenerek tatil geçirmek istemiyor olabilirsiniz. Hemen tekne turuna katılabilirsiniz. Düzenlenen günü birlik tekne turlarıyla turistler günlerini dolu dolu geçiriyor. Turda doğal güzelliğiyle meşhur olan Dalyan bölgesi ile birçok farklı koy gezdiriliyor.

Bisiklet Kiralama
Marmaris ilçesi merkezinde kiralanabilecek bisikletler bulunuyor. Bisikletle  bölgenin tüm tarihi doğal güzelliklerini gezerek keşfedebilirsiniz.

Su Sporları
Hem oteller hem de belediye aracılığıyla yapabileceğiniz sporlar tatilinizi çok daha eğlenceli hale getirebilir. Sporlar; deniz muzu, jet ski, deniz paraşütü, scuba diving vb.dir.

Rafting
Bazı bölgelerde rafting yapma imkanınızda var. Adrenalin seviyorsanız yerine kadar gitmişken  aktiviteyi düşünün deriz.

Safari Turları
Köylerden, dağlardan, nehirlerden toz toprak çamurla kısacası doğayla iç içe parkurlar halinde gezerek yaptığınız tur gününüzü alacak  etkinliktir. Çevreyi daha ayrıntılı  keşfetmek istiyorsanız tatilinizde mutlaka safariye yer veriniz. Aktiviteler arasında safari popülerdir

Marmaris Su Parkları
Birbirinden farklı birçok tesis bulunan Marmaris’te sıkılmadan vakit geçirebilirsiniz. Çocuklar için özel eğlence alanları bulunmaktadır. Parkları arasında en büyükleri; Aqua Dream Su Parkı,  Atlantis Su Parkı’dır. Bunun dışında otel bünyelerinde de çeşitli parkları bulunmaktadır.

Marmaris Doğa Sporları
Kanyon yürüyüşleri, trekking, yelken, paintball, dağcılık tatilde yapabileceğiniz çeşitli doğa sporlarından. Doğa güzelliklerinin olduğu beldeye gitmişken kent yaşamının stresinden tamamen uzaklaşıp sporlara katılmak herkese iyi gelecektir.

Artık geri kalanı sizler keşif edebilirsiniz.

İrtibat : 0532 312 01 16

DMCA.com Protection Status

4 Replies to “Marmariste Tatil Bitmiyor”

  1. Geri bildirim: Marmariste Tatil

Comments are closed.