Marmaris Gayrimenkul Yatırım Seçimi

Marmaris Gayrimenkul Yatırım

Gönenç Emlakçılık  Şirketi Marmaris gayrimenkul yatırım seçimi doğru yapıldığı zaman başarılı sonuç ve kazanç kaçınılmazdır açıklamasını yaparak alan kazanır dedi. Çok eski dönemlerden beri insanların en kârlı yatırım sorusunun cevabı olan gayrimenkul yatırımı, günümüzde de bu etkisini sürdürmeye devam etmekte. Birçok kişi bu yatırımları sayesinde çok ciddi meblağlarda kazançlar elde etse de birçoğu da yaptığı başarısız yatırımlardan ötürü elindeki mal varlığını da kaybedebiliyor. Doğru yatırım için öncelikli olarak çok iyi bir araştırma yapmak gerekmekte.

Yatırım Seçimi

Araştırma mümkün olduğu kadar uzun bir zaman dilimini kapsamalıdır. O an için çok değersizmiş gibi görülen bölgeye bir süre sonrasında meydana gelecek farklı projeler sayesinde çok ciddi alım gücü meydana gelebilecektir. Kişilerin gayrimenkul yatırımı yapacağı bölgenin satın alım sonrasındaki beş yılı içerisinde imar durumu mutlaka göz önünde bulundurulmalı. Aynı zamanda bölgenin değerini etkileyebilecek ticari gelişmeler, devlet yatırımları, bölgede gerçekleştirilecek konut projeleri gibi durumlar emlak fiyatlarını ciddi oranda etkiler.

Emlak Yatırım

Satın alınacak gayrimenkul ile alakalı verilecek tapuda herhangi bir sorunun olmaması, deprem gibi doğal afet afetlere karşı dayanıklılığı, yapı kullanım belgesi gibi noktalarda herhangi bir sorunun meydana gelmemesi adına yetkili olan yerler ile sürekli iletişim halinde olmak gerekmektedir. Birçok kişi gayrimenkul alımında çok aceleci davranabiliyor. Bunun yerine mümkün olduğu kadar her bir satın alım işlemi öncesinde bölgenin  durumu incelenmeli, o gayrimenkul için biçilmiş olan değere dikkat edilmeli ve buna göre satın alma işlemi gerçekleştirilmelidir. Marmaris Gönenç Emlakçılık şirketi 1994 yılından beri gayrimenkul yatırım yönetimi danışmanlığı vermektedir. Profesyonel hizmetimizden yararlanmanız önerilir.

Marmarisbox

Firmamız sektöre ilişkin deneyim, birikim ile oluşan vizyonumuzla paylaşıma önem veriyoruz. Bu paylaşım profesyonellerden ziyade gayrimenkul piyasalarına ilgi duyan yatırımcılara yönelik başlamıştı. Karar verme sürecinde bilgi alt yapısının önemi verilen kararla doğru orantılı olduğundan kaynak sunmak isteğimiz benimsendi.  Çeyrek yüzyıl bu sektörde hizmet veren danışman olarak artık kendimize misyon yükledik. içinde bulunduğumuz kesit, yerel sektörün gelişimde izleyici olmak, analiz, değerlendirme ve sonuçları paylaşma olacaktır. Arşivimizi açmamızda bir neden de buradan kaynaklanmaktadır. Her zaman dediğimiz gibi, pusulanız doğru bilgi olsun.

Medya İrtibat: 0532 3120116 – 0252 4133090

Gayrimenkul Yatırım Seçimi

One Reply to “Marmaris Gayrimenkul Yatırım Seçimi”

  1. Emlak piyasasında gayrimenkul yatırım seçimi önemlidir. Bu konuda araştırma, bilgi toplama, değerlendirme, sonuç analizi faaliyet döngüsüyle alt yapı oluşturulur. Yatırım için seçilen bölgede emlak gelişim yönü, ivmesi takip edilir. Ardından karar verilerek yatırım yapılır. Oldukça zahmetli ve sabırla verilecek emek ister. Konusunda uzman gayrimenkul danışmanı destek sağlayabilir.

Bir yanıt yazın