Gayrimenkul Satışı

Marmaris Gayrimenkul Satışı

Taşınmaz Pazarlama

Salgın koşullarında gayrimenkul satışı dalgalı seyir izledi ve aşılama sonrası yeni normalde piyasada beklenti artıyor. Muğla Marmaris emlak piyasasında şimdilik sektörde durum sakin. Arapça kökenli gayrimenkul kelimesinin karşılığı taşınması mümkün olmayan anlamına gelir. Belirli bir arsadan veya içindeki (bina, bahçe tarla ve benzeri) yapılardan oluşan taşınamaz mülklerdir. Ancak; dağlar, göller, meydanlar, parklar, yollar gayrimenkul değildir. Çünkü üzerinde hukuki tasarrufun bulunması ve el değiştirilebilir olması gerekir. Taşınabilir nitelikte bulunan araba, poliçe, hisse senedi, bono ise menkul olarak adlandırılır. Konumuz gayrimenkul satışı olduğundan bu hususlarda nelere dikkat edilmesi gerektiği için açıklama yapalım. Bu konuya benzer içerikleri Marmaris emlak haberleri sitemizde ayrıntılı sunmak istiyoruz.

Emlak Satışı

Seçilen ev, alıcının satın alabilme olanağına sahip olmalıdır. Kiralık veya satılık bir evin parasal değeri, alıcı müşteri meçin tutarlı olmadır. Ayrıca onun ekonomik seviyesine göre çeşitlemeye gidilmelidir. Dikkat edilmezse biraz fazla para kazanmak amacıyla yayınlanan kiralık veya satılık dairenin ilanı uzun süreler alıcı bulamayabilir. Marmaris satılık ev piyasasında rayiçlerin dışında eğer böyle abartı fiyatlandırma yapılmışsa satış fiyatlarının gözden geçirilmesinde fayda olacaktır.

Avantajlar

Taşınmazı yenileyerek yayınlamak satma şansını arttırabilirken evin değerini arttıramayabilir. Ancak burada önemli olan ilgili evin satışının gerçekleşmesidir. Yapılan değmeşiklikler size farklı getiri sağlayabilir. Alıcı bulma olanağı sunabilir. Bundan kısa sürede zaman açısından tasarruf edebilirsiniz. Evin değerinde büyük değmeşiklik olmayabilir. Zira genellikle bir ev, para değerini mevcut olduğu il/ilçenin meşlevselliğme özelliğinden alır. Bu nedenle evin konumu önemlidir. Taşınmazın konumu hakkında alıcıyı bilgilendirmek size artı puan kazandırır. Hastanelere yakınlık, toplu taşıma kullanımı alanlara mesafeler gibi bilgilendirmeler her zaman müşterinin merak ettiğme sorulardandır

Konut Pazarlama

İlan fotoğraflarının dikkat çekici olması ve alıcı müşteri gözünden bakmak da önemlidir. İlan fotoğrafları, alıcı müşterinin ilgili taşınmaz ile ilk teması olduğundan önemlidir. bu ilan fotoğraflarında alıcı müşteri gözüyle bakarak fotoğraflarda çeşitli detaylandırmalar ve dokunuşlar yapılabilir. Örneğin ilan fotoğraflarında görsel kaliteye dikkat edilmelidir. Ayrıca ilan fotoğraflarında taşınmaz ile ilgili video ayrıntılı bilgi müşteri meçin yararlı olacaktır Evlerde pastel boya kullanımı tercih edilmelidir. Zira koyu renkli duvarlar, evin meçini karanlık gösterebilir. Bu nedenle alıcı evi beğenemeyebilir. Açık renkli pastel boya kullanmak evi hem ferah hem de aydınlık gösterecektir. Sansınızı arttıran bu basit unsuru önemsemeniz önemlidir.

İletişim: 0532 312 1016

One Reply to “Gayrimenkul Satışı”

Comments are closed.