Marmaris Satılık Kale Evi

Satılık Kale Evi

Kale Evleri

Muğla Marmaris satılık kale evi ile denize yakın taş evler Gönenç Emlak Şirketi tarafından gayrimenkul piyasasında müstakil ev arayanlara duyuruldu. Muğla Marmaris satılık kale evi ile denize yakın taş evler Gönenç Emlak Şirketi tarafından gayrimenkul piyasasında müstakil ev arayanlara duyuruldu. Özellikle yabancıların hayranlık duyduğu Kale mevki tarihi dokuya uygunluğu korunan evler ilgi görüyor. yabancılara yönelik satış işlemleri sorunsuz yapılmaktadır.

Taş Ev Fırsatları

Gönenç Emlak sitesi ilanıyla dikkat çeken Marmariste satılık ev, tamamen restorasyon yapılarak yenilenmiş, istenirse mobilyalı olarak da teslim edilmek üzere özel müstakil ev 420.000-€ fiyatla piyasaya sunuldu. Yasal izinleri alınarak yenilenen taş ev, deniz manzarasına sahiptir. Restore edilerek konfor tesis edilen evin mevki Marmaris’in kalbi sayılan Kaleye komşu olmasıdır. 1557 tarihinde Kanuni Sultan Süleyman ‘nın emri üzerine inşa edilen Kale günümüze kadar varlığını korumuştur. İçinde müze bulunan tarihi eser Marmaris’in simgesi durumundadır. Kalenin çevresinde bulunan evler de imar planında yeni yüksek yapı inşaatı yasaklanarak korunmuştur.

Marmaris Kale Evleri Koruma Altında

Yat Limanı Marmaris vitrini görünümündedir. Düzenlemeler yapılarak, kurallara uygun ticari faaliyet mevcuttur. Marinaya komşu olduğu gibi ünü yurt dışında bilinen Barlar Sokağı eğlence merkezi de, ayni bölge içindedir. Deniz yoluyla gümrük giriş çıkışı yatçıların da iyi bildiği önemli lokasyonda . İhtiyaç duyulan her şeyin temin edilmesini mümkün kılacak marketler de yaşam kolaylığı sağlamaktadır.

Marmaris Satılık Kale Evi Özellikleri

Bu tip konutlar Akdeniz iklimine sahip ülkelerde görülür. Özellikle Casella evlerini güney İtalya’da görmek mümkündür. İnşaat açısından en önemli malzemenin taş olduğunu herkes bilir. Bu evler kış mevsiminde sıcak, rutubetsiz, yaz aylarında ise serin olur. Tercih edilme temel nedeni buradan kaynaklanır.

Marmaris Satılık Evler

Ancak işçilik konusunda, usta bulmak güç olabilir. Çünkü yapılan iş gerçekten ustalık, deneyim gerektirir. Kullanılan malzeme kaliteli işçilik olmadan bir şeye benzemez. Ustaların yetişmesi kolay değildir. Talebi karşılamadaki zorluklar nedeniyle ustalar çok kıymetli, hizmetleri diğerlerine göre pahalıdır. Çelik konstrüksiyon, beton, ahşap ile birlikte kullanılan yapılar, kaplama olarak taşın kullanıldığı binalar da görülmektedir. Dekoratif olarak da kullanılmaktadır. Ancak; istenilen verim, tamamen taşın kullanılmasıyla gerçekleşen yapılardır.

İnşaat Maliyetleri

Normal koşullarda Y-tong tuğla kullanarak yapacağınız duvar maliyeti müstakil taştan evlere göre ucuzdur. Aslında maliyet hesabı da tam olarak ön görülemez. Projede hesaplanan pek çok etmen maliyetlere doğrudan etki yapar. İşin takibi, tamamlanması külfet yaratır. Fakat katlanılan külfete karşılık ortaya çıkan eser, özellikleri ile çizgi dışı konsept oluşturur. 2+1 daire ile böylesi müstakil konut arasında dağlar kadar fark vardır. Zaten bu fark ve kalite, fiyat etiketinden de bellidir.

Medya İrtibat: 0532 3120116 – 0252 4133090

Marmaris Satılık Kale Evi

DMCA.com Protection Status

Bir yanıt yazın