Selimiye Satılık Arsa | Gönenç Emlak

Selimiye

Selimiye Yatırımcılar İçin Revaçta

Muğla Marmaris Selimiye satılık arsa hakkında bilgiler ve Gönenç Emlak Şirketi tarafından araziler arsalar ilanları veriliyor. 1994 yılında kurulan firma 29 yılı aşan süredir Selimiye Emlak Konut piyasasında hizmet vermektedir. İmar çalışmaları gelişmeleri son yıllarda bölgeye yatırımcıların  dikkatini çekiyor.

Selimiye Emlak

Öncelikle coğrafi özelliği açısından bölgenin tercih edildiğini belirtelim. Çünkü; sahilden yukarıya doğru yükselen yapısı nedeniyle, nerede ise her yerden deniz manzarası görülmektedir. Selimiye satılık arsa parselleri için; yol, su, telefon, elektrik gibi alt yapı hizmetleri tamamlanmıştır. Geçmişte kadastro çalışmaları nedeniyle eksiklik vardı. Pek çok parsel tapusu sınırları belirsizdi. Hatta yüz ölçüm miktar sorunları bulunuyordu. Günümüzde bu sorunlar çözümlenmiştir. Kaçak yapılar nedeniyle ciddi sıkıntı, her an binaların yıkımı korkusu vardı. Problem, çıkarılan “İmar Barışı” yasasıyla tamamen çözümlendi.

Emlak Fiyatları

Piyasalar daima beklentileri satın alarak fiyatlanır. 30 yıl önce bir motosiklete 5000m2 “Muhtar Senedi” verilerek yapılan gayrimenkul satışları hatıra oldu. Artık; ucuz fiyat etiketleri görülmesi mümkün değil. Peki yatırımcılar hala neden yoğun ilgi gösteriyor? Çünkü kısa, orta vade içinde fiyatların daha da yükseleceği bekleniyor. Talep seviyelerinde sürekli artışın kronik hale gelmesi en önemli etkenlerden birisi. Büyük kentlerden kaçanlara Selimiye kucak açmaya devam ediyor. Arz sabit. Toprakları genişletemez, arttıramazsınız. Talep artışı da fiyatların artış ivmesi üzerinde doğrudan etki göstermektedir.

Selimiye Satılık Arazi

Yatırımcılar için arsalar, araziler revaçta. Nedeni, imar çalışmalarının niteliğinin değişimi, bir anlamda imarın gelmesi beklentisidir. İmarlı olmayan arsalar potansiyel prim değeri taşımaktadır. Revizyon imar Planı onaylanmasıyla 1/25.000 ölçekli çalışma tamamlandı. Kadastro kayıtlı yeni yolların oluşması, yapı inşaatına uygun parseller kazanılması beklentisi yatırımcıların ilgi nedeni oluyor. Fiyatlar, metraj, konum, nitelik durumuna göre farklılıklar göstermektedir. Yüzlerce satılık arsa arazi bilgilerine  Selimiye Emlak  sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Selimiye Satılık Arsa

DMCA.com Protection Status

One Reply to “Selimiye Satılık Arsa | Gönenç Emlak”

Comments are closed.