Marmaris Villa Cazibesi Devam Ediyor

Marmaris Villa

Villa Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Muğla Marmaris villa cazibesi devam ediyor ve tercihlerde Gönenç Emlak Şirketi çok basit kuralların yararlı sonuçlar getirdiği açıklaması yaptı. Gayrimenkul sektöründe izleyicilerimizden gelen talep üzerine gündeme alınan emlak haberleri ve konularında makaleler editörler ve konuk yazarlara yer vererek sunulmaktadır. Konut yatırımı amaçlı satın alınacak taşınmazlar yüksek enflasyon şartlarında kesinlikle değer artışı sağlar.

Villa Cazibesi

Lüks konforlu ve keyifli yaşamak herkesin hakkı; Ama bu hakkı kazanmak çok çalışmak ciddi birikime sahip olmak gerekiyor. Ben yapamam diyerek işin içinden çıkıp kader demek yanlış olur. Ya da şans oyunlarından para çıkacak ta bizde villa sahibi olacağız hayallerine kapılmanın sakıncası yok. Fakat planlarınızda böylesi bir hedef varsa, zamana yayarak isteğinizi, elde edebilirsiniz. Yola çıkarken en azından konut kredisi olanaklarını kullanabilecek kriterlere sahip olmalısınız. Çünkü; hayalleriniz efektif güç ile desteklenirse planlama kapsamında yer alır. Bu güce sahip değilseniz hayal olarak kalır. Hayal kurmanın hiç bir risk taşımadığını belirtelim.

Nelere Dikkat Etmeli

Böylesi isteği içimizde oluşturduk ve bir villa almaya karar verdik. Peki bu villayı alırken hangi şartları taşımalı ki biz bu villayı alalım. Sizin için bu konu hakkında yazılan bir açıklamaya bakalım.

• Villanın içinde bulunduğu çevrenin iklimi, suyu, telefon ve internet hatlarının durumunu araştırmalısınız.
• Belirli dönemlerde kullanmak istediğinizde villanın güvenliği konusunda yeterli önlemleri alınmalıdır.
• Villa deprem bölgesinde ise villanın dayanıklı olup olmadığına dikkat edilmelidir. Depreme karşı güçlendirme için etüt yapılmalı.
• Keyfinize arzunuza göre villanın peyzaj düzeni de oluşturun.
• Villa site yada blok içinde yer alıyorsa sitenin ya da bloğun gerekli düzenli giderlerini de hesaplamak gereklidir.
• Önceki döneme ait bir borcunun olup olmadığı araştırılır.
• Yangın gibi acil durumlarda söndürme gereksinimleri var mı itfaiyeye yakınlık durumu araştırılmalıdır.

En önemlisi tapu bilgileri, belediyeden ruhsat (Yapı Kullanma İzin Belgesi) araştırılmalıdır. İşte belirtilen bu basit açıklamaları göz önüne alarak doğru karar vermek size istediğiniz villa alabilmeyi sağlar. Son söz danışmak kazandırır diyelim. Araştırma, analiz, değerlendirme ve bilgi edinme süreci sağlıklı işlerse kararınızın başarılı sonuç oranı kat sayısı o denli yükselecektir.

Medya İrtibat: 0532 3120116 – 0252 4133090

Marmaris Villa

One Reply to “Marmaris Villa Cazibesi Devam Ediyor”

Comments are closed.