Salgında Yazlık Ev Talebi Arttı

Yazlık Ev

Sahillerde Yazlıklar

Gönenç Emlak Şirketi salgında yazlık ev talebi arttı diyerek orta yaş ve üstü hayallerini ertelemeden güney sahillerine yerleşiyor açıklaması yaptı. Tüm dünyada Kovit-19 salgını ülkeleri etkilemeye devam ederken Türkiye’de bu etkiyle büyük kentlerden sahillerde yazlık ev alarak yerleşenler artıyor. Marmaris’te bulunan sahildeki sitelerden yaz sonu gere dönen aileler burada kalmaya başladı. Konut kiralama veya satın alarak yerleşenler yoğunlaştı. Zaten tarihi kredi faizleri düşüş döneminde Marmaris satılık evler meçin ilgi yoğundu. Yazlık evler artık yıl boyu kullanılır oldu. Yazlık evlerin tercih edilmesi pek çok nedene bağlı. Fakat bu günlerde yaşam tarzı tercihi nedeni öne çıkıyor.

Yazlık Ev Alternatifi

Özellikle emeklilikte daha sakin, güvenli bir hayat yaşamak herkesin hayallerini süslemektedir. Bu nedenle satılık yazlık ev alarak konut sahibi olmak herkesin hayalidir. Çalıştığınız dönemlerde yaz aylarında tatilinizi geçirebileceğiz, emeklilikte ise hayalinizdeki hayatı yazlık ev sayesinde yaşayabilirsiniz. Ertelenmiş ödül gibi hayallerini ötelemeden bugün girişimde bulunanlar ayni zamanda konut yatırımına önem vermektedir.

Yazlık Ev İçin Kredi Çekilebilir mi?

Marmaris satılık yazlık ev alma fikri oluştuğunda ilk akla gelen ev kredisi kullanılabilir mi sorusu olmaktadır. Konut kredisi çekebilmek meçin evin yazlık ya da kışlık olma koşulu bulunmamaktadır. Satın alacağınız yazlık ev meçin kredi koşulları değmeşmez. Bulunduğunuz ilde alacağınız bir ev meçin çektiğiniz kredi ile aynı şartları taşımaktadır. Marmaris satılık ev sahibi olmak meçin ev kredisi kullanılabilmektedir.

En Doğru Zaman

Yazlık bir ev sahibi olmak meçin en doğru zaman sonbahar ve kış aylarıdır. Bu aylarda yazlık bölgelerde konut fiyatları daha uygun ve pazarlığa açık olabilmektedir. Bölge seçimi yaparak sonbahar itibari ile piyasa araştırmasına başlamak en doğru karar olacaktır. Marmaris kış mevsiminde yerleşik ikamet edenlerle baş başa kalır. Yani 100.000 kişilik nüfustan söz ediyoruz. Salgın dönemi hariç nüfus yedi sekiz katına çıkar. Satış beklentisi nedeniyle fiyatlarda devresel artış yaşanır. Pazarlık şans oranı daralır. Zira sırada sizden sonrası vardır. Oyda ifade ettiğimiz mevsimde talep daralır ve makul fiyatlı isteğinize göre taşınmaz bulma şansınız çoğalır.

Doğru Bölge Seçimi

Bölge seçimi yaparken öncelikle ne istediğiniz bilmeniz gereklidir. Popüler belde mi yoksa sakin sahil kasabası mı? Ya da bulunduğunuz kente yakın olmasını mı tercih ediyorsunuz? Hem sakin hem de popüler belde arıyorsanız örneğin Marmaris oldukça uygun ilçedir. Yazın denizi, doğası ve sosyal yaşamıyla herkesi cezbeden belde de kış aylarında sakin hayat sürülmektedir. Hayallerinizdeki yazlık eve sahip olmak sizin meçin geleceğinize yatırım olacaktır. Bu dönemde tatillerinizi eğlenceli şekilde geçirebilir, ileride sakin ve huzurlu bir yuvanın sahibi olabilirsiniz. Hayallerinizi ertelemeyin.

Medya irtibat : 0532 312 01 16

Yazlık Ev

One Reply to “Salgında Yazlık Ev Talebi Arttı”

Comments are closed.