Günlük Turlar Revaçta

Marmaris Günlük Turlar

Tatil sürenizin tümünü dinlenerek güneşlenerek ya da yüzerek geçirmekle yetinmezseniz zamanın bir bölümünü günlük turlar revaçta olduğu için ayırabilirsiniz. Gönenç Emlak Şirketi bölgemizi tanımadan Marmaris emlak konut piyasasında gayrimenkul almayınız uyarısı yapıyor. İnsan bilmediğini sevemez. Öncelikle tanıyın zaten seversiniz. Peki nereden başlayalım? Marmaris günlük turlar bakımından çok çeşitli alternatifler bulunmaktadır. Tekne turları, safari turları ve tüplü dalış turları her yıl ilçemizi ziyaret eden binlerce turist tarafından en çok tercih edilen turlar arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

Marmaris farklı yaş gruplarına hitap eden, özel tur olanaklarını da içerisinde barındıran 50’ye yakın tur ve organizasyon seçeneği bulunmaktadır. Seçenekler arasında, en çok rağbet gören, sizin de katılmak isteyebileceğiniz başlıca tur  etkinlik olanakları aşağıdaki gibidir;

Marmaris Tekne Turu: İlçemize gelen yerli  yabancı turistler tarafından en çok tercih edilen turdur. Marmaris tekne turuna katılım sağlamanız halinde farklı koyları ziyaret etme,  molalarda  koylarda yüzme şansınız olacaktır. Cennet Adası, Fosforlu Mağara, Akvaryum, Yeşil Deniz, Amos-Kumlubük, Turunç gibi destinasyonlar tekne turu sırasında görebileceğiniz güzergahlar arasında yer almaktadır.

Dalyan Turu: Dalyan turu günübirlik olarak katılabileceğiniz benzersiz  keyif alabileceğiniz heyecan verici  turdur. Diğer turlara oranla, daha uzun,yorucu olabilse de,  tur sayesinde Caretta Caretta kaplumbağalarının son yumurtlama yeri olan İztuzu Plajını görerek, Dalyan Çamur Banyoları, Antik Karia Medeniyeti Kral Mezarları gibi yerleri ziyaret etme olanağına erişebilirsiniz.

Dalış Turları: Marmaris denince akla ilk gelen etkinliklerden birisinin dalış sporu olduğunu belirtelim.. Daha çok deniz tutkunlarının tercih ettiği dalış turlarıyla, zengin su altı hayatını daha yakından görerek, Marmaris’in eşi benzeri olmayan maviliklerinde bambaşka bir dünyaya seyahat etme şansını elde edebilirsiniz.

Jeep Safari Turları: Safari turları tercih edebileceğiniz eğlenceli bol adrenalinli  turdur. Mevsim ne olursa olsun tercih edebileceğiniz  tur size doğayla birebir iç içe olma şansını vererek, Marmaris’in güzel ormanlarını, köylerini, şelalelerini  benzeri diğer güzelliklerini görme imkanı sağlar.

Diğer Olanaklar: Yukarıda sayılan turların yanı sıra, tercih edebileceğiniz farklı tur alternatifleri da mevcuttur. Rodos Adası Turu, Gökova Turu, Sedir Adası Turu  At Safari Turları bu anlamda tercih edebileceğiniz diğer turlar arasında yer alıyor.

Selimiye: Tekne ile yatçıların uğrak yeridir. Günü birlik tatil için de kara yolu ile ziyaret edilir. Selimiye emlak piyasasında Satışa çıkarılan Selimiye Erle Koyu yerleşim alanı dışında kalır. Araçla gidilen doğal güzelliğe sahip görülmesi gereken önemli kıyı durak yeridir.

İyi Tatiller Dileriz.

 

Marmaris Haber

One Reply to “Günlük Turlar Revaçta”

Comments are closed.