Kaşif Olmaya Gerek Yok

Marmaris için kaşif olmaya gerek yok deniliyor.

Turizm Cenneti Marmaris

Tatilde erken rezervasyon avantajını Marmaris turizm tercihinde kullanırsanız kaşif olmaya gerek yok seçiminizle tatilinizde doğa sporlarını ilave ediniz. İlçemizde yapılabilecek popüler Doğa Sporları ile tatil keyfinizi çok daha yüksek limitte yaşayacaksınız.  Bu muhteşem Marmaris turizm ilçesinde dünyaca bilinen muhteşem doğası, doğa sporları ile tüm tatilcilere, macera tutkunlarına eşsiz, çok özel ayrıca sınır tanımayan imkanlar vermektedir. İlçe doğa sporları içerisinde en popüler olanlar; Quad ve buddy safari, Dört çeker araçlarla yapılan jip safari, dağ bisikleti, orman. kanyon yürüyüşleri, jetski, at safari, katamaran, trekking, scuba diving, paintball ve karting, yelken, dağcılık ile frating sporlarıdır.

Milli Parklar

Türkiye’de resmi olarak 33 tane milli park bulunmaktadır. Marmaris Milli Parkı ise Türkiye’nin en popüler milli parklarından birisidir. Marmarisbox Haber başlıkları içerisinde bu güzel alanla ilgili sürekli tanıtıcı haberler yapılmaktadır. Bu park herkes tarafından görülmeye değer güzellikler barındırmaktadır. Çevresindeki her parça toprak görülmeye değer güzellikte, özellikle ekolojik turizm, doğa tutkunları için de çok ideal bir alandır. Milli Park, Marmarisin altıncı kilometresinden itibaren başlar. İlçe Milli Parkı’nın sınırları oldukça geniştir.

Kaşif Olmaya Gerek Yok

Milli Park alanı özellikle de doğa yürüyüşü, bisiklet turu, dağcılık, trekking, binicilik turu, avcılık, orman kampı, jip safari turları için çok ilgi çeken bir bölge olmakla birlikte ayrıca burada bu imkanları sağlayan çok sayıda işletmeler de mevcuttur. Burada yaşamak istediğiniz tüm doğa sporlarını size sağlanan sınırsız imkanlar ile rahatlıkla yaşayabilirsiniz. Marmaris’in kuzeybatısında kalan bu bölge, kayalıkların oksitlenmesi nedeniyle kiremit rengi bir görüntüye sahiptir.

Tarihi Doğal Güzellikler

Ormanlık alanlar Marmaris için vazgeçilmezidir. Bölgeye Akdeniz’in bitki örtüsü hakimdir. Çam, meşe, çınar ormanları bölgeyi kaplamış olup yaz ortasında serinliğin keyfini yaşamak isteyen tüm doğa yürüyüşü tutkunları için ideal ortamlara sahiptir. Dağcılık tutkunları için de özellikle Cennet Adası civarındaki tepeler, aynı zamanda dinlenmek için güzel plajı ile oldukça ideal yerlerdir. Milli Parkı aynı zamanda Physkos ve Amos antik kentleri sınırları içerisinde yer almasından dolayı tarih turu için de güzel bir alternatif imkandır. Bölgedeki Karia uygarlığının kalıntılarını görmeniz mümkün. Milli Park sınırları içerisinde ayrıca pek çok sayıda kamp ve piknik alanı da mevcuttur.

Burada Tatil Bitmez

Yerli yabancı ailelerin akın ettiği turizm ilçesinde yaz kış sürekli ikamet edenlerin sayısı yüz bini aştı. Yaz aylarında 800.000-1.000.000 civarında nüfus artışı ile gelenleri kucaklayan beldeyi programınıza almanızı öneriyoruz.

İrtibat: 0532 312 01 16

Marmaris Haber

DMCA.com Protection Status