Marmariste Yazlık Evler

Yazlık Evler

Gönenç Emlak Şirketi hayalleri süsleyen Marmariste yazlık evler için tatil gibi yaşam satın almak isteyenlere fırsatların bitmediğini açıkladı. Muğla çevresi emlak sektörü neden dikkat çekiyor? Siz de büyük şehirlerin boğucu havasından, hızlı, hararetli yaşamından sıkılmış olabilirsiniz. Kendinize denize nazır yeşili, mavisiyle ünlü koylarıyla muhteşem güzellikte yer arıyorsanız ilçemiz tam size uygun yer olabilir. Temiz doğası, koyları ile deniz tutkunları tarafından çok sevilen yerlerden biri olan güzide beldemiz, aynı zamanda yatırım değeri her geçen gün yükselen ilçelerden birisi olarak karşımıza çıkmaktadır.

Yazlık Evler Revaçta

Muğla Marmaris sahilleri hayalleri süsleyen  satılık yazlık evler almak isteyen kişilere en güzel seçeneklerden birisidir. Çevre mahallelerden müstakil ev alabilmek şans oranı katsayınızın yüksek olduğunu gösterir. Merkezde, çevre mahalleler dışında ev alabileceğiniz site içinde konutlar dikkat çekiyor. Gönüllerde genellikle villa tipi evler bulunuyor olsa da fiyatlara yetişebilenlere sorun yok. Ancak, ulaşım zor olmasına rağmen sakin yaşam isteyenlere son derece iyi tercih olarak karşımıza çıkabilir. Peki nasıl satın alırım sorusunda karşımıza çıkan satış fiyat etiketleri oluyor. Bariyer gibi önce onun aşılması gerekiyor.

2023 Satılık Konut Fiyatları

Gayrimenkul sektörü türbülans geçirdi. Fiyatlar durmadan artıyor. Döviz kurundaki yükselme, altın fiyatlarının artması ve en önemlisi yüksek enflasyon ev fiyatlarına zirve yaptırdı. Rusya savaşı, seçim süreci hepsi birlikte sıkıntının nedenlerini oluşturdu. Salgın öncesi 6.40 olan yazıyı hazırladığımızda EURO 28.52 seviyesine geldi. Yeni 2+1 daireler 3.700.000-Türk Lirası seviyesinden başlıyor. Ucu Açık gidiyor. İkinci el taşınmazlarda yaş, metraj, kalite, mevki parametrelerine göre 2.500.000 başlangıç 1+1 konutlarda 1.800.000 başlangıç seviyelerinde alabilmek mümkün. Üst sınırda satılan lüks konut fiyatlarını moral bozmamak için yazmıyoruz. Peki buraya nereden geldik?

6 Yıl Önce Satılık Daire Fiyatları

Şaşırmadan izleyelim. Fiyatlar bölgeye göre değişiklik gösteriyor. Elbette 2+1 dairelerin fiyatları, villalara göre çok çok uygun olsa da ortalama yeni apartman dairesinin burada 400-450.000 -TL’den başladığını söylemek mümkündü. Muğla çevresi satışa çıkarılan villa fiyatlarının 800.000-TL seviyesinden başlangıç etiketi taşıdığını biliyoruz. Üst limit ise yoktu. Evin ne kadar konforlu olmasına bağlı olarak fiyatlarda değişerek artış gösterebiliyordu.

6 Yıl Önce İkinci el Satılık Daire Fiyatları

Örneğin beş ile yirmi beş yaş üstü yaşanabilir daire fiyatları150.000-TL’den başlamaktaydı. Konut kredisi kullanım uygun olduğundan nedeniyle talepler günden güne artıyordu. İnanılacak gibi değil. Şaka yapmıyoruz. Marmaris satılık ev piyasasından konut alan kişiler yeşile, denize ve doğaya yakın olmak istediklerinden genelde satılık ev bakıyor olsalar da kiralık evler de yoğunluk çok fazla. Aldıkları evler inanılmaz prim yaptı. Nitekim konut açığı karşılanamaz duruma geldi. Ne diyelim dileriz Marmaris’te eviniz olsun.

29 yıl Marmaris emlak piyasasında hizmet veren Gönenç Emlakçılık şirketi profesyonel destek için tavsiye edilir. Muhtelif ilanları, piyasadan haber, analiz bilgileri Marmaris Emlak Bülteni tarafından sunulmaktadır.

İrtibat: 0532 312 01 16

DMCA.com Protection Status

One Reply to “Marmariste Yazlık Evler”

Comments are closed.