Marmariste Tatil Evleri

Dünyanın incisi Marmaris

Gönenç Emlak Şirketi öneriyor Muğla Marmariste tatil evleri ilanları ilginizi çekti ve satın almayı istediniz ama önce tatilinizi geçirmek üzere keşifte bulunmalısınız. Sizi neler bekliyor? Plajlar, doğa sporları, gece hayatı tatilin bir parçası. Keyfini çıkartınız. Çok beğendiğiniz Marmariste tatil evleri yeni konuklarını bekliyor. Resortlar, oteller, apart-oteller yerine tercih edeceğiniz konutlar, satın aldığınızda yaşam boyu tatil kazanmanız anlamına geliyor. Peki bir tur atalım.

Marmaris Plajları

Turizm İlçesi, deniz, kum, güneş bütünlüğüyle hayatın farklı renklerini, keyfinin sürüleceği en önemli tatil yerlerinden birisidir. Gönül rahatlığıyla kumların eşsiz güzelliğinde güneşlenip, ara sıra da sıcaktan bunaldığınızda kendinizi kızgın kumlardan Ege’nin serin sularına da atarak tatil keyfini çıkarınız.

Görülmesi Gereken Yerler

İngiliz gazetesi “The Guardian” tarafından belirlenen Türkiye’nin “en iyi 10 plajı” arasında Muğla, Marmaris ilçesinden plajlar yer aldı. Gidin keşfedin geçmiş sezon tatilcileri böyle söylüyor. Tatil yapmak için öncelikli, özel nedenimiz tertemiz, masmavi plajlarda güneşin, denizin tadını çıkararak olmalıdır. Plajlarının çoğu mavi bayrak ödüllüdür. İçmeler Plajı, Uzun-yalı Plajı, Halk Plajı, Turunç Plajı, Kleopatra Plajı ve daha adını sayamadığımız birbirinden temiz, güzel plajlar. Denizin, güneşin tadını çıkaracağınız birçok plaj bulunuyor. İşte önemli plajlar; İçmeler plajı, Turunç Halk Plajı, Cennet Adası Plajı, Sedir Adası Plajı, Uzun yalı Plajı.

Doğa Sporları

Tatilinize renk katabileceğiniz pek çok aktivite yer alıyor. Jet ski, Parasailing, yelken, Flyboard, kano banana, gibi su sporları aktiviteleri eğlencelidir. Katılabilirsiniz. Bununla birlikte Jeep safari, trekking, bisiklet gibi alternatif etkinliklere de katılabilmeniz mümkündür. Dilerseniz dalış yapabilir. Faal dalış okullarında uzman hocalardan sertifika eğitim Ege’nin derinlerinde, saklı kalmış hazineleri keşfedebilirsiniz. Bu sayede tatilinizi hem eğlenceli hem de farklı yapabilirsiniz.

Marmaris Gece Hayatı

Gece hayatı Marmaris kentinde olağanüstü güzel, renklidir. Marmaris’e geldiğinizde eğer, gece hayatının tadını çıkarmadan dönmek olmaz. Ne de olsa eğlence bitmez. Güneş batınca başlayan hareketlilik, sabahın ilk ışıklarına kadar sürmektedir. Hareketli gece hayatıyla ünlü Barlar Sokağında yer alan mekanları bulabilir ya da Marmaris Merkez’deki restoranlara, barlara, gece kulüplerine uğrayabilirsiniz.

Marmaris Tatil

Marmaris büyük bir sahil kentidir. Ayrıca çevresinde çok sayıda birbirinden etkileyici gezilecek, görülecek yerleri barındırmaktadır. Dantel gibi işlenmiş koyları, mavi bayrak bulunan plajları, tarihi güzellikleri, antik kentleri, köyleri, piknik alanları, milli parkları ve muhteşem doğası ile Marmaris’i haftalık tatilde bile tamamen keşfetmek neredeyse imkansızdır. Buraya yerleşenler ise ömür boyu tatil tarzı yaşam sürebilir.

Satılık Evler

Tatil için gelenlerin tekrar tatile geldiklerinde burasını tercih ettiği biliniyor. Özellikle orta yaş üzeri veya emekliler hayran oldukları bu güzel turistik ilçeye yerleşiyor. Doğa içinde, huzurlu, sakin yaşam arayanlar buradan ayrılamıyor. Nitekim satılık tatil evleri satışlarında yabancıların ilgisi Türklerden yoğun olmaktadır.

Emlak Fırsatları

Yabancılara mülk satışı mütekabiliyet esasına uygun gerçekleşmektedir. Geçmişte İngiliz, alman, Finliler ön sırada yer alırken son yıllarda Ruslar da gayrimenkul pazarında satışla sonuçlanan satış işlemlerine gitmektedir. Dövizdeki hareketlenme fiyatlar üzerinde etki sağlamıştır. 01.01.1994 yılından beri profesyonel danışmanlık şirketi Gönenç Emlak Marmaris bölgesine yerleşmeyi düşünenlere rehberlik yapıyor. gonencemlak.com.tr resmi sitesinden yüzlerce sunulan satılık ilanları, sizlere sunulan davettir. Sizi de bekleriz.

Medya İrtibat: 0532 3120116 – 0252 4133090

Marmariste Tatil Evleri
Yazarlar

One Reply to “Marmariste Tatil Evleri”

Bir yanıt yazın