Emlak Sektöründe İletişim Haberler

Marmarisbox Emlak Ekonomi Yaşam Haberleri

Marmaris Emlak iletişim haberler konusuna önem veren ve bölgemizde ilk çevrimiçi satış sistemini oluşturan Gönenç Emlakçılık Şirketi 01.01.1994 yılında kuruldu. İki dilde yayınlanan resmi sitemiz yüzlerce emlak ilanları yayınlamaya devam ediyor. Ticaret değişti. Yeni modern tekniklerle yapılıyor.  İletişimin değişimini ise herkes izliyor. Gayrimenkul sektöründe salgın döneminde bile emlak alım satım işleri devam etti. Elektronik ortamda dijital pazarlama önemini arttırdı.

İletişimde Işık Hızı Hayal mi?

Sibernetik devrimden sonra ekonomik, sosyal değişimler hızlandı. Bilgi güçtür. İnternet bu gücün paylaşılmasını tarihte görülmemiş seviyede kolaylaştırdı. İletişim sarmal gelişimi dünyayı küçülttü. Marmaris ve çevresinin ilk çevrimiçi satış sistemini oluşturan Gönenç Emlakçılık Şirketi 01.01.1994 yılında kuruldu. Ticaret odası ile ayni tarihte kurulan Şirkete ait Marmarisbox sizleri en son satılık ve kiralık olarak sektöre sunulan gayrimenkuller hakkında bilgilendirmektedir. Bülten yayını marmarisbox.com sitesi üzerinden yapmaktadır. Marmaris ve çevresinde aradığınız kiralık ve satılık dairelere ve uygun fiyatlı iş yerlerine bültenimiz aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Online bültenimizle sizleri sokaklarda gezerek gayrimenkul aramak çilesinden kurtarıyoruz.

Emlak Haberleri

Gönenç Emlakçılık Şirketi bu hizmetinden yararlanmanız için yapmanız gereken tek şey bültenimize ücretsiz üye olmak. 29 yıldan uzun süredir internet üzerinden müşterilerine ulaşan Gönenç Emlakçılık Şirketi sizler için hazırlamış olduğu bültende, yüzlerce kiralık ve satılık gayrimenkul ilanına ulaşmanız mümkün. Çevrimiçi olarak ulaşabileceğiniz ilanlar fotoğraflar ve video görsel gücü ile desteklenmektedir. 28 adet yayınlanan Emlak Bülteni’nin geçmiş sayılarında yayınlanan raporlara sitemiz arşiv bölümünden ulaşabilirsiniz. Yapmış olduğumuz arşiv sayesinde yıllara göre değişen gayrimenkul fiyatlarını karşılaştırmak mümkündür.

Ağın Gücü

Marmarisbox ile sizlere doğru, güncel bilgileri düzenli ulaştırmaktayız. Muğla Marmaris ve çevresinden gayrimenkul almak isteyen, kent dışındaki müşterilerimiz bültenimize ücretsiz abone olabilir. Bu şekilde, aktif portföye kayıt edilen en son gelişmeleri, konut, arsa, villa, ilan ve bilgileri yakından takip etme şansını kazanırlar.

Fırsatlar

Marmarisbox size güncel bilgileri sunmaktadır. Satılık ve kiralık sektöre sunulan gayrimenkuller Bültenden duyurularak haber yapılır. Doğru, bilinçli tercih yapmak isteyen müşterilerimiz; bülten sayılarında yer alan bilgileri sürekli takip etmektedir. Yapacağınız her türlü yorum ve eleştirilerle bültenimize katkı sağlayabilirsiniz. Bu eleştiri ve yorumlarla ortaklaşa oluşan bir platformda bulunmaktayız. Bültende yer alan beğendiğiniz gayrimenkuller hakkında da bizlerden danışmanlık alabilirsiniz. Güven ve samimiyetle gerçekleştirdiğimiz danışmanlık hizmeti sayesinde sizleri gayrimenkul sahibi olmanızda destek veriyoruz.

Medya İrtibat: 0532 3120116 – 0252 4133090 

Marmaris Emlak Haberleri
Yazarlar

Bir yanıt yazın