Marmariste Kimler Ev Alıyor

Kimler Ev Alıyor

Marmaris Satılık Ev Alan Kazanıyor.

Muğla Marmaris satılık konut piyasasında kimler ev alıyor sorusunu yanıtlamak için piyasaları izlemek yeterli ve sahillere yönelik talebin yükselmesi görülüyor. İnsanların birçoğu büyük şehirlerde yaşamanın stresinden uzaklaşmak için doğası ve mavisiyle ünlü olan bölgelere kaçmak istiyorlar. Huzur arayan ve deniz olmadan yapamayacağına inanan kişilerin de en çok tercih ettiği yerlerden bir tanesi turistik ilçemiz olarak dikkat çekiyor.

Sahil Evleri

Gerçekten de Marmaris koyları ve denizleriyle ülkemizde en çok dikkat çeken ve en çok turist ağırlayan yerlerin başında geliyor. Marmaris tatil beldesinde yaşamak isteyen ve buradan ev almak isteyen kişiler de bölge emlak danışmanlarıyla anlaşma sağladıktan sonra içlerine sinen ve kendileri için en doğru olan evi almayı tercih ediyorlar. Muğla Marmaris satılık konut piyasası her geçen gün değişiyor. Kişilerin bütçeleri, istediği evin özelliklerine göre de Marmaris emlak ofisleri detaylıca inceleme yaparak kişiler için en doğru evi arıyor.

Evler Marmaris’ in hangi mahallesinde olduğuna ev büyüklüklerine yani metrekarelerine değişik fiyatlardan olmak üzere satışa sunuluyor. Emlak ofisleriyle çalışmayı seçen vatandaşlar ofislerin yönlendirmeleri sonucunda çok daha fazla seçenek görme fırsatı elde ediyorlar. İsteğinize göre site içinde, müstakil, havuzlu ve villa tipi birçok eve sahip olma fırsatı bulabileceksiniz. İnanılmaz koylarıyla dikkat çeken Marmaris aynı zamanda çok iyi bir yatırım olanakları, fırsatları sunması da  dikkat çekiyor.

Konut Fırsatları

5 yıl önce yeni 2+1 konut fiyatlarının 420.000-TL, ikinci el konutlarda 200.000 liradan başlayarak ucu açık satıldığını söylesem her halde cümle tekrar edilir.  Günümüzde ayni özellikte 2+1 satılık ev fiyatı  5.000.000-TL.  Kredi ile konut satın almak yüksek faizler nedeniyle uygun değil. Marmaris için, bütçenize uygun olan  ev tercih etmeniz sabırla araştırma yapmak, biraz da beklemekle mümkün. Bunun dışında ev satın alma yerine yalnızca kiralamak isteyen kişiler için seçenek bulunuyor. Kira fiyatları da 5.000-TL’den itibaren başlıyor. Yeni konutlarda mevki, metraj ve kaliteye göre 12.000-TL seviyesinden başlıyor. Yıllık peşin isteyenler çoğunlukta.

Emlak Şirketi

1994 yılında kurulan Gönenç Emlak Şirketi, aralık vermeden sektöre hizmet veriyor. Bu güne kadar pek çok terli ve yabancı aile Marmaris satılık ev alarak yerleştiler, Marmarisli oldular. Piyasadan haberler için şirketimiz yayını Marmarisbox muhtelif satılık ilanlara de yer vermektedir. 2008 yılından beri, arşiv sayfamızda üç aylık piyasa raporları verilmektedir. İlgi çeken, takip ettiğiniz ilanlar için şirket ofisinden ayrıntılı bilgileri edinebilirsiniz. Profesyonel destek için Gönenç Emlak Şirketi Marmaris merkez ofisinden randevu alabilirsiniz.

Medya İrtibat: 0532 312 0116 – 0252 4133090

Kimler Ev Alıyor
Yazarlar

Bir yanıt yazın