Marmaris Emlak İlanları

Marmaris Emlak

Piyasada 29 Yıl

Mehmet Güven Kemal Gönenç ile yaptığı röportajın ilk bölümünü sunuyor. Gönenç Emlak Şirketi Muğla çevresi ve Marmaris emlak ilanları sunmaya gayrimenkul piyasasında 29 yılı aşan süredir danışmanlık hizmeti veriyor. Kuruluşundan beri ayni adresinde faaliyetini sürdüren şirket kurucu ortağı ve yöneticisi Kemal Gönenç; insan prensipleri ile yaşar, işimiz de öyle açıklaması yaptı. Müşterinin gayrimenkul danışmanı seçme hakkı olduğu gibi, firma da ayni hakka sahip. Herkese hizmet vermiyoruz. Verilen hizmetin kalitesinin emlak şirketinin değerini belirlediği ifade edildi. Çeyrek yüzyıldır faaliyette olan firma çizgisinden sapmadan yoluna devam ediyor. Neler anlatıldı, paylaşalım.

Gönenç Emlak

Firma kurulduğunda on yıl web sitesi ikinci planda, daha çok arşiv gibi kullanılıyordu. Fotoğraf makinasına film tak, 36 poz bitince fotoğrafçıda banyo yaptır, resimleri bas, sonra da tarayıcıda tara ve siteye optimize ederek gönder. Yazarken bile yoruluyor insan. Windows3 işletim sistemi, 14.4400 Bbs hızında internet ile “ışık hızında” paylaşımda bulunmaya çalış. Durum bu. Yıllar ilerledikçe, rekabet arttı. Marmaris dört emlakçı döneminden sayısı tespit edilemeyen emlak ofisleri boyutlara geldi.

Emlak İlanları

Firma kurucusu, geleceğin dijital marketing faaliyetinde olduğunu gördü. Ekonomi öğrenimi görmesine rağmen yazılım konusunda araştırmalara başladı. SEO konusunda yayın da bulmak mümkün değildi. SEO nedir bilen yoktu. Kolejden İngilizce bilgisi ile yurt dışından makaleler kitaplar getirterek bu dünyanın içine girdi. Bundan tam 16 yıl önce gonencemlak.com.tr domain alarak  Xhtml ve Css  kodları ile yazılımını kendisinin yazdığı siteyi yayına verdi. Geçtiğimiz yıl, günün şartlarına uygun  olarak revize edildi. Yazılım desteği alarak site akıllı telefonlarla uyumlu yapıldı. Site içeriği özgün ve mümkün olduğunca ayrıntılı bilgiler içeriyor. Muğla çevresi ve Marmaris emlak ilanları  detaylı sunuluyor.

Yeni Ticaret

Ofise müşterinin gelerek Marmaris emlak konut araması veya satmak üzere müracaatı  ancak %1 oranında. Artık her şey elektronik ortamda sunuluyor, bulunuyor. Arama motorlarında anahtar kelimeler ile arama yapıldığında, ilk sayfaları parsellemek tesadüf değil. Geldiğimiz yerin arkasında yıllara dayanan emek hikayesi var. Mesleğe yeni başlayanların şansı var. Hazır sitelere ödeme yaparak dijital park alanında kendilerine yer buluyorlar. Ödeme yaptıkları sürece  devam edebilirler. Muhtar senedi gibi. Sitenin sahibi değil kullanım hakları var sadece. Şirketimiz; stratejik planlama ve dijital pazarlama modern tekniklerini kullanarak yeni ticaret dünyasında, yerel piyasada kendisine alan açarak gelişmektedir. Merkez Marmaris ve Selimiye Emlak Şube hazırlıkları devam etmektedir. Alıcı satıcı karşılıklı görüşmesi temin ederek güvenli alışveriş  temel ilkemizdir. Devam edecek..

İrtibat : 0532 312 01 16

Marmaris Emlak İlanları

DMCA.com Protection Status

One Reply to “Marmaris Emlak İlanları”

Comments are closed.